• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre İzinleri

E

erdemciga

Arkadaşlar cevre izinleri izinlisans.cevre.gov.tr adresinde cuma aksami devreye alindi..ancak cevre ve sehircilik bakanligi malesef cevre izinleri baglantisini yanlis vermis durumda...bu nedenle sistem kapali dusunmeyin , duzenlemeleri biraz zaman alabilir...bu arada eizin ve cevregorevlisi portallarinin su anda karsiligi cevre bakanliginda yok bu nedenle portallarin ikiside kapali ... bu nedenle

izinleri izinlisans.cevre.gov.tr adresinden girebilirsiniz
 
@Yasemin Aslantürk

sıkıntı giderildi mi bilmiyorum.. ancak, ben giremiyorum.
sabahtan beri 3 farklı adres denedim. cevre sehircilik bakanlığı web sitesinde verilen linklerdeki adreslerde kapalı.

su an sisteme girebilen var mı? ayrıca, cevre.cob.gov.tr adresine su anda yeni kayıt yapamıyorum. vergi numarası girdiğim bilgilere ulasamıyor, kullanıcı adı ve sifre girdigimde kullanıcı adı ve sifre hatalı uyarısı alıyorum.
 
Çevre Bilgi Sistemi adresi değişti, yeni adresinden girebilirsiniz.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Çevrimiçi Çevre İzinleri adresinden haberim yok ama sistemin çevre ve şehircilik bakanlığına devri nedeniyle bir süre hizmet verilememekte.
 
@ebinat

teşekkür ederim. su an linkten ulaştıgım sayfada sayfa görüntülenemiyor. sanrım yakında aktif olur. diğer izinlisans.cevre.gov.tr 'ye erişim açılmış.
 
İzin/Lisans başvurusu aşamasında 80 gün ek süre verilen tesisimize ait başvuru sürecimizde yaklaşık 30 günümüz kalmıştı. Sitenin revizyon işlemlerinden sonra başvuru sürecimiz için şu cevap çıkmaktadır.
Eksiklik Bildiriminde Belirtilen Belge(ler)/Bilgi(ler)i Tamamlamanız İçin Verilen Süre 19 Gün Önce Dolmuştur!

Korktuğum başıma geldi. Şimdi nasıl bir yol izleyeceğiz:S
 
Geçici Faaliyet Belgesinde son başvuru süre tarihi zaten yazıyor. Sistem inanılmaz derecede işlevselliğini yitirmiş. İzin başvurusunda bulunmak üzere 180 gün sayması gereken sitem 235 günden geriye doğru saymaya mı başlar? Bu ciddi bir hatadır. Nasıl düzeltilecek oda açıkçası tartışılır.
 
Tamam gönder butonu aktif olabilir. Yalnız başvuruyu inceleyecek yetkili merci bu durumu nasıl değerlendirecek.

Size verilen ek sürenin dolması ve zamanında başvuru yapmadığınız için 30.12.2011 tarihinde işletmeniz .... adına düzenlenmiş olan Geçici Faaliyet Belgeniz iptal edilmiştir.

Birde bu İzin/Lisans başvurusu yaptığımız, emisyon raporunda eksiklik bulunan ve bu eksikliklerin giderilmesi için 80 gün verilen bir tesisimiz. Şimdi başvuru süreniz 19 gün önceden doldu yazıyor. İzin/Lisans başvuru süreme 10 gün kalan tesise 158 gün başvuru süreniz kaldı diyor.

Bu forumda bu sorunu yaşayan birkaç arkadaş mı sadece?
 
Üst