• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

çevre izni uygulamaları ile ilgili önemli duyuru

Benim kafam iyice karıştı.
Adım 3:Firma/İşletme bilgileri vergi numarasına "Vergi Numarasına Göre Kontrol Et" düğmesine tıklanarak alınır.Danışmanlık Firması / Çevre Yönetim Birimi iseniz "Danışmanlık Firması" seçeneğini işaretleyiniz

bu maddeye göre danışmanlık firması olarak anlaşmalı tesisimi kaydederken mi Danışmanlık firması seçeneğini seçeceğim yoksa kendi danışmanlık firmamı kaydederken mi ?
 
gfb ve çevre izni başvurusu için kullandığımız
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
bu sayfanın dışında cevre.cob.gov.tr'ye yeni kayıt mı yapacağız? yoksa artık tüm işlemler için (gfb başvuru vb.) cevre.cob.gov.tr mi kullanılacak?
 
bütün beyan sistemlerini birleştirmek istiyorlar. Ama e-izin Kullanıcı Adları devredışı kalacak. sistemin çevre izin ile çakışması söz konusu.
şimdiden söyleyeyim.

sistem birleştirmesi danışmanlık alan firmaların durum hakkında bilgi sahabi olması içindir. brde şifre karmaşasının önüne geçebilmektir. Örneğin: danışmalık yapıyorsunuz ve firma izin sürecini merak ediyor, aldıgı şifre ile durumu bakabilecek. Sizde tek bir şifre ile bütün beyanları gözden geçiereceksiniz. Altyapı yetersiz olasada iyi birşey ilerki yıllarda yapılması gerkeen birşeyin şimdi yapılması böyle sorunlar çıkaracak.
 
Üst