• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre izni̇ ve li̇sansi konulu çevri̇mi̇çi̇ bi̇lgi̇lendi̇rme toplantisi

dilek kaya

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Ocak 2010
Şehir
Samsun
Firma
geri dönüşüm
Çevre Yeterlik Uygulaması Bilgi Sisteminde 15.06.2022 tarihli bir duyuru yayımlanmıştır.

Çevre danışmanlık firmaları, çevre yönetim birimleri ve “Çevre Yönetim Hizmeti Yeterlik Belgesi”ne sahip kişilere, 23 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00’te “Çevre İzni ve Lisansı” konulu çevrimiçi bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.


Bilgilendirme ile ilgili bilgisi olan var mıdır?
 
merhaba, eğitim için link paylaşılacak mıdır? yoksa sistemden otomatik mi açılıyor eğitim?
DUYURU

Çevre danışmanlık firmaları, çevre yönetim birimleri ve “Çevre Yönetim Hizmeti Yeterlik Belgesi”ne sahip kişilere, 23 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00’te “Çevre İzni ve Lisansı” konulu çevrimiçi bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.
 
Seçilmiş özel kişiler katılıyor herhalde bu eğitime... Nasıl katılım yapılacağı tam bir SIR....
 
Toplantıyla ilgili katılan meslektaşlarım bilgilendirme yapabilir mi?
 
emelkarakulakToplantı esnasında aldığım notlar bunlar, son kısmını kaçırdım toplantının yalnız😞

* asgari ücret tarifesi için şuanda daha kesin birşey olmadığını yarin yada önümüzdeki pazartesi netlik kazanacağını söyler Fatih Selimoğlu
* önümüzdeki sene yeni izin lisans programı geliyormuş
* çevre danışmanlık hizmetinde melbes gibi bir sistemin kesinlikle olmayacağını Selimoğlu özellikle belirtti.
* asgari danismanlik fiyat takibi icin maliye bakanligiyla gorusuldugunu ilerleyen, yönetmelik hayata geçtiğinde aylik faaliyet raporunun sonuna fatura eklenecekmiş. Faturanın ödenmesi kısmında da çevre bakanligi maliyeye durumu bildirecekmiş. Tespiti durumunda belgeyi askıya alma ve kapatma uygulanacagini iletti.
* kapasite raporlarindaki tek vardiya yada 3 vardiya olmasi durumunda kapasitenin artmasi durumu için tesisin kac vardiya çalışacağını belirtir yazıyı bakanlığa vermek yeterli olacakmış.
 
Üst