• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre kültürü

Funda Saltık

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Haziran 2011
Firma
özel
Çevre kültürü olmayan bir firmaya bu kültürü oluşturmak için yapılması gerekenlerle ilgili bilgiye ihtiyacım var.
 
aynı sektörden sayılırız bende haddeciyim :) muhtemelen patronunuz küçük bir dükkandan işleri büyütüp şu anki haline getirdi tabi bu süreçte çevre nedir hiç bilmiyordu bi de arada şöyle sağlam bir ceza yememişse akıllanmaz
 
Sayılır. Küçükten büyümüş, daha da büyümek istiyor ama daha büyük olması için çevre ve isg kültürünü de benimsemesi gerekli bence. Yapmam gerekenleri yapamıyorum, adam gereksiz gözüyle bakıyor. Sadece yasal prosedür, cezadan nasıl kurtuluruz, bir de kalite denetimini nasıl geçeriz. Direkt üst yönetime bağlıyım ama benimle muhattap bile olmuyor, işten anlamayan bir müdür yardımcısı aracılığı ile bürokratik işlemlerden daha uzun süren bir yöntemle haberleşiyoruz.
 
"adam zar zor dükkanını büyütmüş çevre için para mı harcayacak !!!" bugünlere gelene kadar aklında sadece işleri büyütmek olan ve başarmış olan adama bu işler için para harcamak gereksiz hatta müsriflik gelir. bugünlere gelene kadar devlet baskı yapmış mı hayır, çevreye duyarlı teknolojin olsun demiş mi hayır, adam gelmiş bi güzel düzenini kurmuş bi şekilde işlerini yürütüyor biz de gidip onlara şu böyle olması lazım bu böyle olmamalı diyoruz, onun da hiç umru olmuyo tabi....
hadi eskileri geçtim de, devletin, yeni kurulan yerler için çevre ile ilgili yeteri kadar uyarıları var mı acaba, bu uyarılara uyulup uyulmadığı ne kadar takip ediliyor???
 
çevre kültürü oluşturmak çok zor... hala ağaç dikmenin benim işim olduğunu sananlar var. ve bence bu kültür insanın içinden gelen bir şey yani oturup bu atık noluyor, boya kutusunun içindekini bitirmesem nolur, bu hammadde sonsuza kadar varolacak mı diye 5 dk düşünmedikleri sürece bizim işimiz çok zor.
:(
 
Üst