• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Müh. Odası Hk.

İlayda Top

Denizli İl Temsilcisi
Etkinlik Grubu
Katılım
8 Haziran 2018
Şehir
Denizli
Firma
CAN ANALİZ ÇEVRE İSG ÖLÇÜM LBORATUVARI
Arkadaşlar merhaba Denizli'de Odamızın temsilciliği var sadece onun yerine oda kurmamız için şartlar neler neler yapılması gerekiyor bilgisi olan var mı acaba ?
 
İlayda TopOda kuramazsınız hali hazırda var çünkü. Hali hazırda temsilcilik mevcut. Şube olabilirsiniz 300 üye ve gelir gideri karşılayacak çalışmalar sonrası şube olabilirsiniz. Ha birde genel merkezi denizliye taşıya bilirsiniz ama genel kurulun 2/3 oyu denizli genel merkez olsun derse olabilir.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
= Siteden ilgili yönetmeliklere ulaşabilirsiniz.
 
Arkadaşlar istemeye istemeye de olsa aidat borçlarımı ödedim kartımdan çekilmesine rağmen sistemde hala borçlu gösteriyor ve makbuz göstermiyor. Ankara ve trakya bölgede kimseye ulaşamadım mail de attım ama dönüş yok. iletişim kurabileceğim bir numara bilen varsa paylaşabilir mi?
 
Genel merkezi mi aradınız yoksa Ankara şubeyi mi. Genel merkez yoğunluktan cevap veremiyor bazen.Kart ekstrenizi saklayın ne olur olmaz
 
Son düzenleme:
@Nazzzzz

1 Haziran 2020 tarihi itibariyle;

-Oda Merkezimiz, Ankara Şubesi, İstanbul Şubesi, İzmir Şubesi; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri 10.30-16.30 saatleri arasında,

- Adana Şubesi, Antalya Şubesi, Bursa Şubesi, Kocaeli Şubesi, Mersin Şubesi, Samsun Şubesi; Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri 10.30-16.30 saatlari arasında açık kalacak şekilde hizmet vermeye devam edecektir.

Üyelerimizin Oda ziyaretlerinde sosyal mesafe kurallarına uymalarını önemle rica ederiz.

Belki çalışma saatleri aradınız . O yüzden ulaşamamış da olabilirsiniz
 
@Nazzzzz , daha önceden aşağıdaki mail ile yazışmalarım olmuştu, halen aktif midir bilmiyorum. Mail altındaki iletişim bilgilerini de ekledim size. umarım işinizi görür:

uyeiletisim@cmo.org.tr

Gül DENİZ
Çevre Mühendisi
Üye İletişim

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası

Hatay 2 Sokak No:24/17 Kızılay Çankaya/ ANKARA
Tel: 0312 419 80 71 Faks: 0312 419 80 74
 
Üst