• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre müh. Odası kayıt

H

Hakan Demir

Merhaba, ÇMO'ya kayıt ile ilgili bir sorum var. İstenen belgelerde "diploma veya çıkış belgesi aslı gibidir örneği" yazıyor. Sorun şu ki geçici mezuniyet belgemin orjinaline askerlik şubesi el koydu. Elimde sadece renkli fotokopisi kaldı. Acaba bununla gitsem kayıtta bir sıkıntı olur mu?
 
2 adet diploma veya çıkış belgesi aslı gibidir örneği olması lazım.yani 2 tane fotokopisi lazım veya çıkış belgesi çünkü kimsede 2 tane diploma yok.bende kayıt olurken 2 tane fotokopi götürmüştüm sorun olmadı. sende renkli çıktığı olduğu için sorun olmaz onun fotokopisini çektirmen lazım renkli çıktıyı yollama bence.yine emin olamıyorsan eğer çmo yu arayabilirsin genel merkez çünkü bütün kayıt işlemleri orda yapılıyor.
 
Geçici mezuniyet belgesinin orjinaline askerlik şubesi el koymaz. Geçici mezuniyet belgesinin aslı gibidir olanını askerlik şubesine vermeniz yeterli olurdu. Bildiğim kadarıyla geçici mezuniyet belgesi bir kere veriliyor. Bu yüzden aslının sende kalması gerekir.
 
Askerlik şubesine renkli fotokopi vermiştim. Hiçbir yere aslını vermeyin sonra çıkarmak için bir sürü uğraşırsınız. Kimbilir belgeniz şimdi nerededir. Odaya kayıt olurken de renkli fotokopi verseniz sıkıntı çıkacağını sanmıyorum..
 
Üst