• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

çevre mühendisi bilir kişilik

Merve Yeşildağ

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Haziran 2011
Firma
geri dönüşüm
merhaba arkadaşlar;
bilir kişi nasıl olunur bılen var mı?yada bu işle ilgilenen biri var mı?
ben az cok arastırdım ama tam ıstedıgım gıbı bır verı bulamadım? yardımcı olursanız sevınırım.
 
Cevap: çevre mühendisi bilir kişilik

nereye acmama gerek bılemedım bu yuzden buraya actım yanlıs yer gıbı ama kusura bakmayın
 
Cevap: çevre mühendisi bilir kişilik

Bazı kurslar açılıyor diye biliyorum kurslara giden kişier adalet bakanlığına bildiriliyor ve bakanlık ihtiyaç oldukça listeden bir kişi çağırıyor. Yada mahkeme özel yetkilendirme ile bir kişi bilirkişi atayabiliyor. Bildiğim bu şekilde ama emin değilim hatalıda olabilir..
 
Cevap: çevre mühendisi bilir kişilik

@merve yeşildağ

Wala ben bulaşmamanızı tavsiye ederim en son 135 lira gibi komik bir rakam aldık ve çokta mantıklı değil 3 kere rapor yoladık, hakim r esmen karar vermemizi bekliyo, bizde yönetmeliklere göre değerlendiriyor olayın oluş tarihinde yürürlükte olan mevzuat kapsamında değerlendirme yapıyoz ama yinede çevreye uzak olan bürokratik insanlara anlatamıyoz, direk birinide şuçlamak etik değil :) bilirkişi raporunda bu nedenle sıkıntılı işler ben bıraktım bilirkişi falan yok abi diyom ben bişi bilmiyom :)
 
Üst