• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Mühendisi Kanunu

Melih Coşar

Yönetim Grubu
Danışmanlık Grubu
Danışmanlık Grubu Yönetim Grubu
Katılım
3 Temmuz 2010
Şehir
Ankara
Firma
.
http://www.cmo.org.tr/index.php/haberler/basn-acklamalar/2758-cevre-muehendsl-kanununun-cikartilmasi-cn-hep-brlkte-omuz-omuza


Arkadaşlar hepimizin tartıştığı görüşlerini koyduğu savunduğu mesleğimiz ve uygulama alanları ile ilgili bir kanun hazırlığı var. Görüşlerimizi odaya bildirelim boş bırakmayalım. Mesleğimiz bizlerin sayesinde bir yerlere gelecektir.
 
Cevap: Çevre Mühendisi Kanunu

Hangi çizgide kanun çıkıyor amaç nedir? Şimdiye kadar yapılan çalışmalar e yöndedir. Odaya da yazdım bu konuda kimse geri dönüş yapmadı..
 
Cevap: Çevre Mühendisi Kanunu

sesimizi sanal alemde değilde gerçek hayata faaliyet yaparak duyuralım ne dersiniz??? herkesin bunun için fikri vardır?
 
Cevap: Çevre Mühendisi Kanunu

merhabalar;
çmo dan mail geldi bana böyle bir kanun çıkarıyoruz. görüşlerinizi mail olarak bildirin diye o gün bugündür bekliyorum. kanunun taslak halini yayınlayacaklar ben de fikrimi söyleyeceğim diye. olmayan bir kanun hakkında nasıl görüş sunabilirim ki değil mi? önce taslak olanını okuyup özümsemek lazım yanılıyor muyum? ama çmo nun sayfasında göremedim taslak kanunu yerini bilen varsa söyleyebilir mi? gözümden kaçmış olabilir.
 
Cevap: Çevre Mühendisi Kanunu

bugün bir arayalım şu kanun hakkında çmo2yu bakalım ne diyecekler. Çünkü sizin gibi ben de taslak bekliyorum:)
 
Cevap: Çevre Mühendisi Kanunu

Merhabalar arkadaşlar;
ankara merkezi aradım. yetkili yoktu. ben de istanbul şubeyi aradım. bana söylenen şu ki bir kanunda olması gereken düşünceleriniz varsa söylenen mail adresine görüşlerinizi gönderin. çünkü taslak oluşturulmaya çalışılıyor. sanırım bugün ya da yarın akşam bir toplantı yapılacak kanun taslağı ile ilgili. kanun taslağı oluşturulduktan sonra size tekrar mail atılacak .bu sefer de taslak hakkındaki görüşleriniz değerlendirilecek. denildi. bilginize...
 
Cevap: Çevre Mühendisi Kanunu

neden daha önce böyle bi kanun çıkarma girişiminde bulunulmadı ?
yoksa bulunuldu mu da hemen iptal mi edildi ?
 
Üst