• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Mühendisleri Odası Üyelik İşlemleri

Büşra Sultan Kemik

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
6 Ocak 2018
Şehir
İstanbul
Firma
itü
Merhabalar,

Çevre Mühendisleri Odasına kayıt yaptırmak istiyorum. 2020-2021 yılları için prosedür aynı mı? Site üzerinde herhangi bir bilgiye ulaşamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Herhangi bir değişiklik yok. Cem beyin paylaştığını linkteki evrakları doldurarak bulunduğunuz ildeki şube/ temsilciliğe giderek veya mail atarak kayıt işlemi yaptırabilirsiniz.
cmo@cmo.org.tr genel mail adresi diye biliyorum bulunduğunuz ildeki ise Odanın sitesinde mevcuttur.
 
şu odaya 7 yıldır üyeyim hiçbir faydasını görmeyen sadece ben miyim merak ediyorum gerçekten
 
18 Mart 2021 PERŞEMBE
Resmî Gazete
Sayı : 31427​
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odasından:

TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI ANA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

“İşsiz üyenin, oda organlarından eğitim alması için yıllık üyelik aidatı ödeme şartı aranmaz.”

“ğ) Üyeler, doğum nedeniyle aldığı ücretsiz izin süresince üyelik ödentilerinden muaf tutulurlar.”

paylaşıldımı bilmiyorum, ben görmedim.
 
Merhaba çevre mühendisleri odası sayfasında üye girişi yapmaya çalışıyorum ancak olmuyo. Aynı problemi yaşayan var mı? Kullanici adim sifrem dogru hata vermiyor.
 
Ne kadar aidatim var diye bakacaktim. Ama göremiyorum. Bayagdir giremiyrm sayfaya
 
Üst