• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Mühendislerine Mesul Müdürlük Hakkı

Şevkiye Turan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Ekim 2009
21 Mayıs 2011 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan Halk Sağlığı Alanında Haşerelere Karşı İlaçlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile çevre mühendislerine de bu alanda mesul müdürlük yapma hakkı verildi. 27Ocak 2005 Tarihinde yayınlanan Yönetmelikte Çevre Sağlığı Bölümü önlisans diplomasına sahip olanlara bu hak tanındığı halde çevre mühendisleri uygulamanın dışında tutulmaktaydı. Son yapılan değişiklikte 8.Madde yeniden düzenlendi ve çevre mühendislerinin de haşere ilaçlama firmalarında mesul müdürlük yapmasını önündeki engel kaldırılmış oldu.

CevreHukuku.net
 
Evet eğitimi var .Sağlık bakanlığı organize ediyor.Lpg gibi değil en azından yönetmelik öyle diyor.Tek bir yer için yapabiliyoruz.Çok ekstra bir kazanç gibi durmuyor açıkcası ama burası Türkiye güzel ülkemde işini bilenler olduğu gibi çok komik rakamlara ciddi mesuliyet alanlarda var...
 
Üst