• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Mühendisliği Bana Göre mi?

Berk Kandemir

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
8 Ağustos 2020
Şehir
Balıkesir
Firma
Yok
Önümüzdeki birkaç gün içerisinde tercih yapacağım ve aklım çok karışık açıkçası. Ne yapmak istediğimden tam emin değilim ileride. Çevre Mühendisliğini duymuştum önceden ve biraz araştırma imkanım hatta şuanda bir işte çalışan yeni mezun bir tanıdığımla konuşma fırsatım oldu. O çok güzel anlattı, içimden ohh be İTÜ Çevre Mühendisliği kazanıp ne güzel iş yaparım dedim ancak şuanda bu siteyi buldum ve bazı yapılan işlere baktım; gözüm korktu açıkçası. Sizce Çevre Mühendisliği seçmem için içimden ne gibi şeyler geçmesi lazım veyahut bu mesleğin bana göre olup olmadığını nereden anlayabilirim?
 
Son düzenleme:
Cevap verilmesi çok zor bir soru çünkü olay tamamen sizinle ilgili...

Eğitim macerasını henüz bitirmiş, yeni bir Çevre Mühendisi olarak ben "isteyen" herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum.
Tercih zamanımda tüm tercihlerim Çevre Mühendisliği üzerineydi ve tüm eğitim hayatım da keyifle, ilgiyle devam etti. Şimdi yapacağım iş ve işler içinde heyecanlıyım. Birçok kişiden, birçok zorluk, ötekileştirilme vb. şeyler dinledim ve bunların farkındayım. Tüm bunlara rağmen hala çok heyecanlıyım. Sanırım kilit kelime "istemek".

Çevre Mühendisliği bölümünü, şuan Çevre Mühendisi olmak istiyorsanız yazın derim. Tüm zorluklarını da kabul ederek...
 
Üst