• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

çevre mühendisliği şantiye işletmeciliğinde iş sağlığı ve güvenliği

oğuzkağan eryücel

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Nisan 2014
Firma
yok
arkadaşlar tez konum; çevre mühendisliği şantiye işletmeciliğinde iş sağlığı ve güvenliği. şantiye yapımından bitimine kadar yapılacak olan isg analizleri falan yapmam lazım. döküman da bulamıyorum. neler yapabilirim bi yardımcı olun lutfen
 
Standart şantiye isg konusu. Yüksekte çalışma, elektrik0 sıcak işler ...

isg analizleriyle kastınızı anlamadım. Daha açar mısınız? Risk analizi mi?
 
@oğuzkağan eryücel
Tez değil ama uygulama projesi olarak "Bir Kağıt ve Matbaa İşletmesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Süreci Uygulaması" adı altında bir proje hazırlamıştım. Sektörün isg ile ilgili bütün konularını projeye yansıttım. Ayrıca gerçekte var olan bir kağıt fabrikasının risk değerlendirmesini yaptım ve projeye ekledim. Firma bulurken zorlandım biraz çünkü isg ile ilgili verilerini çoğu firma vermekten kaçınıyor. Risk değerlendirmesi sürecinde farklı metodlar var mesela kendi sektörüne uygun olan yöntemi seçip risk dğerlendirme raporunu oluşturabilirisin. Ama bir isg uzamanı bulabilirsen sana aracı olup konu ile ilgili bi işletme bulabilir. İçindekiler kısmını şu şekilde oluşturmuştum ben.
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    176.1 KB · Görüntüleme: 34
Üst