• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre ve şehircilik bakanlığı 2011 yılı döner sermaye fiyat listesi

Can Avşar

Antalya İl Temsilcisi
Etkinlik Grubu
Katılım
25 Şubat 2009
Şehir
Antalya
Firma
ARÜV ÇEVRE MÜH. A.Ş.
Bakanlığımız Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü ile Halk Bankası Ankara Kurumsal Şubesi arasında yapılan protokol ile Döner Sermaye İşletmesinin Bakanlık merkez ve illerde yapılan tüm tahsilatları için Kurumsal Tahsilat (KUTA) hesabı açılmıştır. Bu nedenle kullanılmakta olan Halk Bankası Demirtepe şubesindeki bütün hesaplar 03.10.2011 tarihi itibariyle kapatılmış ve bu tarihten itibaren Kurumsal Tahsilât hesabı kullanılmaya başlanmıştır.
 

Ekli dosyalar

  • 2011YILIBELGEBEDELLERIKUTA.doc
    79 KB · Görüntüleme: 162
merhabalar,
2012 yılı için ek 2 kapsamında bulunan tesisler için GFB başvuru ücreti olan 650 tl hangi banka ve hangi hesaba yatırılacak. bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum. iyi çalışmalar
 
Bildiğim kadarı ile çevre izinleri sayfasında GFB Başvurusu son adımı olarak banka dekontu ek belge isteği kısmında hangi bankaya, hangi hesaba yatırılacağı yazmıyor muydu?
 
GFB belge bedelinin herhangi bir Halk Bankası şubesinden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü Kurumsal Tahsilat (KUTA) Hesabına 101 koduyla yatırılması gerekmektedir. No: TR 87 0001 2009 4520 0005 0000 26
 
bu aşamada benim anladığım herhangi bir halk bankası şubesine gidip gfb başvuru ücretini yatıracağımızı söyleyeceğiz herhangi bir hesap numarası falan bildirmeden doğru mu anlamışım?
 
Üst