• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS Çevre ve şehircilik bakanlığı mühendis-mimar alımı

Sevil Atila

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
12 Ağustos 2014
Firma
Çalışmıyorum, iş arıyorum
Arkadaşlar yeni açılan kadrolardan haberiniz var mıdır? Sözleşmeli olarak alınıyor mühendisler, yanlış okumuyorum değil mi?



Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Sözleşmeli olunca tayin söz konusu olmuyor değil mi

Bundan sonra açılacak kadrolar da sözleşmeli mi olur acaba, fikri olan var mı
 
ösym nin siteden yapılacak ben baktım daha eklenmemişti link...Ama para tuzağı bence kpssp3 puanı hesaplanmış olması yeterli demişler çakallar adam başı 15 tl para alacaklar 15000 kişi başvuracak 8 kişi alacaklar :) :)
 
bilmiyorum sıkıntı olabilir. sormak lazım bilen birine puanınız iyiyse bence yapmayın atanacaksanız boşuna sözleşmeliye gitmeyin. puanı düşük olanların tercih etmesi daha mantıklı bence.
 
o puana yazık olabilir ama son tercihe kadar da sıra gelmeyebilir tavsiyem iyi düşünün buna girip de normal tercih de tekrar tercih yapıp bir kadro yakmayın diğer meslektaşlarımız da faydalansın.

2014 2016 arası öyle oldu çünkü; yanlış bilmiyorsam sözleşmeli atananlar kadrolu atamalara da tercih yapabiliyor ve kadro yaktılar sürekli.
 
tam bir soygun ve para tuzağı . önceleri tercihlerde para alınmıyordu. baktılar başvuran çok bu noktadan da milleti soyalım. hükümetimiz hiç bir zaman vatandaşını düşünmedi . tamamen soyma odaklı yaklaştı. baksanıza internet üzerinden yapılan başvurudan bile para alıyor. sen ne hizmet verdin de neyin karşılığımı alıyorsun. buton mu açtın.
 
İyice kafam karıştı. Birde eş durumundan tayin var. Sözleşmeli olarak atanınca tayin de olmuyor galiba

Şimdi baktım da kasım atamalarının tarihini de kaldırmışlar yerleştirme takviminden. Yani ne zaman olacağı belli bile değil
 
Kimler tercih yapacak bari ona göre tercih yapalım. Malum bayılacağımız kadrolar bizi bekliyor. Fazladan da para ödemeyelim. 85 ler 86 lar için bence belki olabilir 90 üstü zaten başvurmayacaktır sanıyorum .Söylenecek o kadar çok şey var ki ...
 
sevgili arkadaşlar. bir az önce bir yol genişletme ve yapım şirketinden bir teklif aldım bize vekalet verip gelmiyosunuz gerisine karışmıyosunuz. dediler. sigorta yatıracaz dediler. benden ücretimin ne kadar olduğunu istediler bende ilk defa böyle bir iş yapacam ne kadar istemem lazım..
 
Üst