• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Yönetim Hizmeti Yeterlilik Belgesi Hk.

dozsoy3

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
2 Eylül 2019
Şehir
İzmir
Firma
x
2) Çevre yönetim birimi yeterlik belgesi; Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği ek-1 veya ek-2 listesinde yer alan işletmelerin bünyesinde kurulan, sürekli istihdam edilmek üzere en az iki personelden oluşan ve bu personellerden en az birinin bu maddenin birinci fıkrasının (a) veya (b) bendi uyarınca belgelendirildiği ve diğerinin ise çevre ile ilgili en az üç yıllık mesleki tecrübeyi haiz olduğu birimlere, başvuru yapmaları halinde verilir.

-2017 yılında kurulmuş ve Çevre Yönetim Birimi Yeterlilik belgesi olan bir tesis;

Hali hazırda devam eden süreçte "Çevre Görevlisi Belgesi" var her iki mühendisinde

Peki bu Çevre Yönetim Hizmeti Yeterlilik Belgesi ne mi dönüştürmeli ?
 
Merhabalar,
Çevre danışmanlık yeterlik belgemizi ve çevre görevlisi belgesini vize yaptıramıyorum. Referans numarasıyla ücretleri Halk Bankasına ödendi fakat sistemde sanırım bir sorun var. Bu referans kodları çıkmıyor. İlgililere de ulaşamıyorum.
 
Merhaba, çevre danışmanlık yeterlik belgesini yeni vize yaptırdık, referans numarasını eçbs'de sistem üzerinde başvuruyu başlattığımızda veriyor, o numaraya ödeme yaptık, bir sorun olmadı. Sadece en son imzala kısmında sorun oluyordu, yeterlik birimini aramıştım genel sistemde sorun var demişlerdi ama düzelmişti geçen hafta.
 
Merhabalar ,

Şu an sistemde yeterlilik kısmında başvurular ile ilgili bir güncelleme var.
Bu nedenle maalesef onaylama işlemi yapılamıyor.

Mehmet Gürsoy bey sorunun bugün çözüleceğini iletti.
Bekleyip gün içinde deneme yapabilirsiniz...

1577343530939.png
 
Benim yatırdığım referans numarası ile sistemde sonradan çıkan referans numarasını Adnan Macit' e gönderdim. Onları eşleştirdi, E imzalanacak kısma gelebildim. Fakat şuanda da imzalama sorunu yaşıyorum.
 
Bende de aynı sorun olmuştu. Başkanlığa E-posta gönderdim. Bana internet tarayıcınızı kapatıp açmamı ve ondan sonra başvurularından bakmamı,referans kodunun görüneceğini söylemişlerdi. Aynen dedikleri gibi yaptım, sorun çözülmüştü. Belgem de onaylandı
 
Bu sefer ki sorun döner sermaye hesaplarının kontrol kısmını başvurudan iptal etme için oluştu.
Dolayısıyla güncelleme gelene kadar işlem yapılamadı.
Şimdi bu sorun kaldırılmıştır :)
 
Arkadaşlar merhaba,

Danışmanlık firmamızın belgesi süresi dolduğundan dolayı vize başvurusunda bulunduk.

Ek bilgi talebi olarak bizden Koordinatörümüz yani şirket sahibimiz olan kişinin "ait işe giriş bildirgesi ve sgk hizmet dökümünü yüklenmesi" istenmiş. İş veren olduğu için sgk hizmet dökümü ve işe giriş bildirgesi bulunmamaktadır.

Hangi Belgeyi Yüklememiz uygun olur?
 
Merhaba Boran Bey,

Bildiğim kadarıyla 4B dökümü, Hizmet Dökümü olarak yüklenebiliyor. İşe giriş bildirgesi kısmından emin değilim, Adnan Bey'e sormakta fayda var tabi ama firmanın açılışını gösteren Ticaret Sicil Gazetesi (TC Kimlik No yazan) iş görebilir.
 
Üst