• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Yönetim Hizmeti Yeterlilik Belgesi Hk.

dozsoy3

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
2 Eylül 2019
Şehir
İzmir
Firma
x
2) Çevre yönetim birimi yeterlik belgesi; Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği ek-1 veya ek-2 listesinde yer alan işletmelerin bünyesinde kurulan, sürekli istihdam edilmek üzere en az iki personelden oluşan ve bu personellerden en az birinin bu maddenin birinci fıkrasının (a) veya (b) bendi uyarınca belgelendirildiği ve diğerinin ise çevre ile ilgili en az üç yıllık mesleki tecrübeyi haiz olduğu birimlere, başvuru yapmaları halinde verilir.

-2017 yılında kurulmuş ve Çevre Yönetim Birimi Yeterlilik belgesi olan bir tesis;

Hali hazırda devam eden süreçte "Çevre Görevlisi Belgesi" var her iki mühendisinde

Peki bu Çevre Yönetim Hizmeti Yeterlilik Belgesi ne mi dönüştürmeli ?
 
Vesikalık fotoğrafım yüklü fakat kabul etmiyor, sil dediğimde ise hata veriyor.
 
Merhaba arkadaşlar izin başvurusu yapacağım fakat e imzada şifreyi de girdiği halde onaylamıyır sistemsel olduğu söylendi gün içinde böyle bir durumla karşilaşan var mı ?
 
@Olgaç Sürmelihindi Olgaç bey size birşey daha soracağım yağ üretimi yapan bir tesisim var sanırım bunlarda her yıl piyasaya sürdükleri yağların beyanın yapıyormuş. Geçen sene Atık Yağların Kontrolü Yönetmeliği’nin 12’inci maddesine göre yağ üreticisi olarak bir önceki yıl piyasaya sürülen yağ miktarlarını Yönetmeliğin Ek-3’ünde yer alan ‘Yağ Beyan Formu’ doldurularak tarafınıza iletilmiştir dilekçesi ile bakanlıığa bildirmişler fakat yöneymeliği incelediğinde ek3 de motor yağı değişim noktası izin belgesi yazmakta bu konu hakkında bilginiz var mı dır ?
 
Son düzenleme:
@SedaDmrl Merhaba, Çevre Mühendisleri için olan eğitimler 30 Temmuz 2019 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik ile kaldırıldı. Artık Çevre Mühendisleri yalnızca diplomalarını ve fotoğraflarını yükleyerek (taahhüt de var tabi) belgelerini alabiliyorlar. Vize işlemleri için de yine bu dosyaları yükleyip, ekstradan para ödemesi yapmanız gerekiyor.

Diğer meslekler için eğitim konusuna gelecek olursak; 2015 Yılı Mayıs ayından beri takip ediyorum. O günden beri başka meslek dallarına açılmadı. Başka meslekten olup da çevre görevlisi olan varsa ve vize süresi geldiyse; Adnan Macit Bey ile iletişime geçerek çözüm sağlayabilir.
 
@SedaDmrl Bildiğim kadarıyla yok, Çevre Görevlisi eğitimlerini arıyorsanız videoları internette dolaşıyordu. Bazı yönetmelikler kaldırılmış/yenilenmiş olsa da arayıp bulabilirsiniz.
 
merhabalar, yapabildiniz mi? Ben e-imzala diyorum fakat olmuyor :(
[automerge]1580383165[/automerge]
@Gürkan Güslü teşekkürler Gürkan Bey, mobil imza için 3 tane turk telekom ile görüştüm, sim kart gelmiyor dediler. Bugün e-imza aldım fakat sistemden e-imzala dedim ama olmuyor :(
 
Evet yaptım yukarda ınternet çubugunun orda pop un engelli yazıyordu onu aktif hale getirdim ve o şekilde oldu
 
@Banu KILIÇ Merhaba ,

E imza ile ilgili tüm yüklenecekleri ve eklentileri tamamladınız mı ?

Windows sisteminize göre iligli java ve akis programlarını yüklediyseniz destek için e imza firmanızı da araybilirsiniz. Onlarda yol gösterecektir.
 
@SİMGE ŞİRİN attım kendisine mail, çok teşekkür ederim.
[automerge]1580383851[/automerge]
@Fatih Koçak evet evet e-imza ile ilgili her şey tamam. sitede e-imzala dedikten sonra açılan ekrandan bir dosya iniyor, fakat dosyayı açarken "uygulama yüklenemiyor, uygulama sağlayıcınızla görüşün" yazıyor.
 
Üst