• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Yönetim Sistemi Rehberi

Ben de şuan bitirme tezi konumu 14001 üzerine yapıyorum. 14001 belgesi almamış, fakat almak isteyen bir firmaya yardımcı oluyorum aynı zamanda. paylaştığınız kaynak gerçekten çok güzel ve çok faydalı bir rehber oldu benim için. teşekkürler...
 
:)Evet Can bey aslında herşey boş bunlar dünya işleri, biraz müzikle ruhumuzu beslememiz lazım:)Şaka bir yana desteğiniz için teşekkür ederim, bir başlıkta açmıştım, istek şarkılarınızı elimden geldiğince seslendirip yükleyebilirim. Bir de aslında bir düşüncem var bunu Fatih bey, diğer yöneticiler ve tüm üyelerimizle organize edip bir CMnet gecesi planlayabiliriz, canlı müziğiniz benden:)
 
Üst