• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevrimiçi izin portalı

Erhan Akkuş

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Mart 2011
Firma
Varilci Geri Dönüşüm
Merhaba ben bu Portala girerken Kullandığım kullanıcı adını unuttum nasıl tekrar öğrenebilirim. 3 gün dür çob bakanlığını arıyorum sürekli farklı dahiliyeye aktarıyolar ve biraz önce aktarıldığım dahili numarada sekreterde orada kimsenin olmadığını öğrendim bu nasıl bir iştir ne yapmak gerekiyor..
 
Oradan denemiştim ama olmamıştı. Şimdi Bakanlıktan biri telefonu açtı ve 30 saniye gibi kısa bir sürede hallettiler:) Yinede Teşekkürler...
 
Az öncekı sorum yanlıs anlasılmıs herhalde e ızın portalında ki kullanıcı adından bahsetmıstım ben aslında
 
Tesisi izin lisans başvurularında çagırdıgım zaman bögle uyarı veriyor. Kabul Edilmiş Başvurunuz Bulunmamaktadır.Çevre İzin ve Lisanslarını alabilmeniz için Geçici İzin belgenizin veya süresi dolmakta olan eski İzin veya Lisans Belgelerinizin Sistemde Kayıtlı Olması Gerekmektedir.Eksik Bilgi ve Belgelerinizi Tamamlayıp İşlemleri yeniden başlatmalısınız sorunu bilen bulan var mı?
 
Danışman firma olarak mı kaydetmeye çalışıyorsunuz? yoksa tesiste çevre görevlisimisiniz? eğer tesis daha önce e -çevre portalına kaydedilmişse tesis işlemleri menüsünden danışman firma ata menüsünden girerek en altta "tesisle protokol yap" menüsünü bularak oradan sadece tesisin SGK numarası ve İLİNİ seçip tesis ara demeniz lazım(TESİS ÜNVANINI YAZMAYIN) ozaman mevcut tesis alt tarafta görünecektir. görünen kısında protokol tarihi girin ve sözleşmeyi yükleyin. kaydet diyin ve tesis bundan sonra hangi aşamadaysa o bilgileriyle görünecektir.(gfb alınmış halde) bu anlattığım çevre danışmanlık firmaları için kayıt sistemiydi. eğer bireysel olarak bu tesiste çevre görevlisi olarak çalışıyorsanız tesis işlemleri menüsünden çevre görevlisi atama menüsünü bularak oradan sadece işletmenin SGK numarası ve İLİNİ SEÇEREK tesis ara (TESİS ÜNVANINI YAZMAYIN) derseniz mevcut tesis alt tarafta görünecektir. görünen kısında protokol tarihi girin ve sözleşmeyi yükleyin. kaydet diyin tesis bundan sonra hangi aşamadaysa o bilgileriyle görünecektir.(gfb alınmış halde) bütün bilgileriyle çıkacaktır. yani e- çevre portalından GFB Alınmışsa o da görünecektir..
 
Herkese selamlar,

Çevre izin lisans portalına giriş yapmaya çalışıyorum ancak sürekli hata veriyor. Şifre değişikliği yapmaya çalışıyorum bu adımda da şifre değişikliği talebinizde hata oluştu uyarısı alıyorum. Portala kayıt olmuş tüm belgelerimi yüklemiştim. Ancak uzun zamandır kullanmadım. Şu an çevre görevlisi olarak tanımlama yapacağım ama giriş yapamıyorum. Böyle bir sorun ile karşılaşan var mı ? Nasıl çözümleyebilirim lütfen yardımcı olabilir misiniz?
 
Üst