• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevrimiçi yazılım portalı

Mehtap Işık

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
18 Ağustos 2009
Şehir
İzmir
Firma
AREL Müşavirlik
Merhaba Arkadaşlar
çevrim içi yazılım portalına son günlerde giriş yapan oldu mu acaba? Ben bugün danışman firma olarak girip tesis kayıt yapmak istediğimde beni başka bir sisteme yönlendiriyor ve aşağıdaki uyarıları veriyor ve herhangi bir işlem yapamıyorum.


İşletme / Firma , tesis kayıt işlemlerini İşletme / Firmanın kendisi
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
web adresinden "E-İmza" ya da "Mobil-İmza" kullanarak gerçekleştirebilir!

"Çevre Danışman Firması " iseniz ve Çevrimiçi Çevre İzinleri Sisteminde kaydınız var ise
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
web adresinden Çevrimiçi Çevre İzinleri Sistemindeki firma kullanıcı adınız veya kullanıcı adınızın sonuna 1 ekleyerek şifreniz aynı kalmak kaydı ile Danışman Firma bilgilerinizi görüntüleyebilir , güncelleyebilirsiniz!

"Çevre Yönetim Birimi " iseniz ve Çevrimiçi Çevre İzinleri Sisteminde kaydınız var ise
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
web adresinden Çevrimiçi Çevre İzinleri Sistemindeki firma kullanıcı adınız veya kullanıcı adınızın sonuna 1 ekleyerek şifreniz aynı kalmak kaydı ile İşletme / Firma bilgilerinizi görüntüleyebilir , güncelleyebilirsiniz!

"Tesiste Çalışan Çevre Görevlisi " iseniz ve Çevrimiçi Çevre İzinleri Sisteminde kaydınız var ise
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
web adresinden Çevrimiçi Çevre İzinleri Sistemindeki firma kullanıcı adınız veya kullanıcı adınızın sonuna 1 ekleyerek şifreniz aynı kalmak kaydı ile İşletme / Firma bilgilerinizi görüntüleyebilir , güncelleyebilirsiniz!
Bu adrese girdiğimizde ise hiç bir işlem yapamıyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
 
çevrim içi çevre izinleri portalındaki sorunlar için bakanlıkla görüştüm çalışma olduğunu sistemin 2-3 güne kadar düzeleceğini ifade ettiler...
 
sisteme ne olmuş böyle yahu kayıtlı firmalarımı göremiyorum :)
 
Bizde de sistem imza bilgisini göndermiyor,hiçbir belgeyi imzalıyamıyoruz.
Bıktık bakanlıkla uğraşmaktan.
Ne zaman arasam telefonun çalmasını sonuna kadar bekliyorum.En sonunda onlarda sıkılıyorlar ve teli açıp kapatıyorlar.
Onlar bizden, bizde onlardan bıktık.
 
e-izin sistem yöneticisi bilgisayar mühendisi Can Bey atama istemiş. sorun hakkında mail atmalıymışız :) tesis kayıt yapılabiliyormu acaba, ben yapamıyorum da.
 
bende de başvurularım sekmesinde geçici faaliyet başvurusunu yaptığım tesis gözükmüyor, bu tesisle ilgili ek belge isteğini yanıtlayamıyorum bir tek geçici faaliyet başvurusu kısmında tesisin ismi geçiyor ama yaptığım GFB başvurusunu göremiyorum. herkesin sorunu aynı mı acaba??
 
Koskoca bakanlıkta bu işle ilgilenen 1 kişi mi var ?
Ç.G eklemek istiyoruz 1 haftadır ilgilenen yok,mail de attık,hala bekliyoruz.

Bunlar sistemin altyapısını kurmadan, e-izin yapılanmasına geçtiler herhalde..Anlaşılan bu..
 
e-izin sistemine girildiğinde tesis işlemleri bölümünde vekaletname eklenmesi ile ilgili bir bölüm oluşturulmuş.İzin işlemlerini vekaletname olmaksızın yürütebiliyorduk. Vekaletname ne için isteniyor bilginiz var mı?
 
Tat firmasında çalışıyorum daha önceleri danışman firma ile çalışılıyordu şimdi firma bırakıldı ve ben devreye girdim. Bu yazılım portalı için benim tekrar başvuru yapıp şifre almam gerekiyor sanırım. nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilecek biri çıkarsa sevinirim.

yardımcı olabilecek biri yok mu?
 
hayır zeynep hanım tekrar başvuru yapmanıza gerek yok. Danışman firmadan kullanıcı adı ve şifresini almanız gerekir

yoksa mükerrer kayıt olur
 
Üst