• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Etkinlik CMNet 11/01 /2020 Antalya Buluşması

Merhaba herkese,

Yeni yılın ilk buluşmasını Antalya da yapmayı planlıyoruz. Katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruz. :)

Tarih: 11.01.2020
Mekan: Atatürk Parkı- Roberts Cafe (herkesin kolayca ulaşabileceği bir alan olduğu için tercih ettim)
 
Herkese Merhaba :)


CMNet olarak yakın zamanlarda Çorlu ile başlattığımız ve sırasıyla Kocaeli , Bursa , Ankara ,Antep ,İzmir,İstanbul , Eskişehir , Mersin buluşmalarımızdan sizler tarafından gayet güzel ve olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu buluşmalar ile kaynaşma ortamı ve meslektaşlarımızın birbirleri ile olan tanışmalarını sağlayıp birlik ve beraberlik içerisinde hoşça vakitler geçirdik.
Bu etkinliklerin devam edeceğini daha önceki buluşmalarımızda da belirtmiştik. Kaldı ki buluşma yaptığımız şehirlerde çok güzel dostluklar oluşmuş ve sonralarda da toplanma şeklinde mini buluşmalar gerçekleştiği haberlerini alıyoruz :)

Sıra geldi Antalya'ya :)

Bir aksilik ya da olumsuzluk olmadığı sürece 11.01.2020 tarihinde Antalya'da buluşmamız olacaktır.
Öncelikle öncülük ettiği için @cgdm arkadaşımıza çok teşekkür ederiz :)
Siz değerli meslektaşlarımız ve öğrenci arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

Buluşmanın detayları tarih yaklaştığında belli olacaktır. . Ayrıca bu etkinliğimiz ile ilgili bir whatsapp grubu da oluşturduk katılmak isteyen arkadaşlar bana ulaşarak wp grubuna dahil olabilirler.

Buluşmada görüşmek üzere ...
 
Son düzenleme:
Bakalım Antalya grubu nasıl :harika: :)
 
Ya şimdi koskoca Antalya'da böyle bir buluşma yapılacaksa buluşma kapsamında konaklama+havaalanı transfer ücreti ve XXL Ultra herşey Dahil olması gerek diye düşündüğümden fiyat sordum. Haa para gerekmiyorsa param bende kalsın ?
 
@Murat Çelebi Ocak ayında Antalya şimdi çok soğuk olur, dondurma orda yenmez o ayda :D
 
Hiç sorun değil, siz getirin yiyen bulunur :) şimdi dondurma tatlısız da olmaz, yanında tatlı da güzel gider hani :)
 
@cgdm Çiğdem Hanım Merhaba, gittiğimiz her buluşmalarda ev sahiplerine Gaziantep'ten özel baklava getiriyoruz. İnşallah Antalya'ya gelirsek size de baklava getireceğiz. Sözümüz söz olsun. Götürdüğümüz arkadaşlardan geri dönüşleri çok güzel aldık. Hatta bugün bir baklavayı Tekirdağ'a kalbi güzel bir arkadaşımıza göndermek üzere yola çıktı. Baklavalar bizden yemesi sizden :)
 
Üst