• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Etkinlik CMNet 11/01 /2020 Antalya Buluşması

Merhaba herkese,

Yeni yılın ilk buluşmasını Antalya da yapmayı planlıyoruz. Katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruz. :)

Tarih: 11.01.2020
Mekan: Atatürk Parkı- Roberts Cafe (herkesin kolayca ulaşabileceği bir alan olduğu için tercih ettim)
 
Arkadaşlar, black friday çılgınlığı yaşanmış internette ve o yüzden kargocular zor durumda kaldığı için geç gönderiyorlar. O yüzden Serkana gönderdiğim kargo ulaşmamış olabilir. Ben de o yüzden Antalya buluşmasına gelirken kendim getireceğim. ??? Ayrıca @Çeçilya Saktan hanımefendi yapmış olduğunuz baklava başvurusuna istinaden ücreti yatırmadığınızdan dolayı red edilmiştir ???
 
Bu kadar aksiliklerin bir arada olması :oops: antalya için nasıl bir aksilik yaşayacağız çok merak ettim şimdiden :)
 
Siz hiç tedirgin olmadan buluşmaya odaklanın ne kadar çok arkadaşımızla irtibata geçer görüşür paylaşımda bulunursak bundan daha tatlısı olamaz :). Aksiliklerde olursa illaki halledilir :) :harika:
 
Günaydın,

Konuyu canlı tutmakta fayda var :)
 
Merhaba!

1. Antalya Buluşması için tam 1 ay kaldı. Bu sıcak buluşma için güneş gibi sıcak, sarı sarı afişimizi paylaşalım. Sizler de sosyal medya üzerinden duyurarak daha fazla meslektaşımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Evet, bunu yapabilirsiniz :D WhatsApp grubuna katılmak isteyenlerin konu altından belirtmesi yeterlidir.

Afiş HD:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


1pRdlp.png
 
Merhaba,
Antalya buluşması ileri bir tarihe ertelenmiştir. 11.01.2020 tarihinde yapılacak buluşma iptal edilmiştir.
 
Şu anda belli değil ama talep olursa tabi ki ayarlayabiliriz.
 
Üst