• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

CMNet Ankara buluşması

CMNet Okuru

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Eylül 2015
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba :)
Hemen konuya giriyorum..Buluşma başlıklarını gördüm hem beğendim hem kıskandım... Bu bağlamda "Ankara da buluşsun, bir iftar çay kahve (ya da siz söyleyin işte..) yapsın" diyenler parmak kaldırabilir mi? Duruma göre ya organizasyon yapalım ya da ben bu konuda sonsuza dek susayım.. :p
 
@Şebnem Tunç
Oysss eylul de gel sarkisi bizim ici gelsin o zaman
 
@Şebnem Tunç
:aglyrmngaa::aglyrmngaa::aglyrmngaa::aglyrmngaa::aglyrmngaa::aglyrmngaa:
 
@Melih Coşar
utangaçlık !!? :komik:Hep kışın soğuk-yazın sıcaklardan..yoksa düşünsene ne kadar da kalabalık ve güzel bir buluşma düzenlerdik..(düşünemedi..)
Özetle: asosyalankara.net:p
--
Fakat gecen seneden "ismini hatırlayabildiğim", buluşmaya sıcak bakan birkaç arkadaşım vardı... @Gökhan Berker Akbıyık , @Tuğçe Kökbaş , @Tutku Alper ,@Melike İlbilgi , @Akın Taşan , @Şener Şeker , @Zeynep Engin , @Mehtap Işık nerelerdesiniz?
--
Siz bu mesajı okurken ben gideyim de bu güzel (!) havada ev ararken süblimleşerek eğleneyim..:ckskc:
Herkese iyi çalışmalar..
 
Buluşmaya sıcak bakmak önemli değil. Buluşmaya gelebilmek önemli:) Geçen buluşmada Ankara'dan Melike İlbilgi geldi bir tek. Ercan Selvi iki kişiyi isg sınavından kaçırıp getirmiş. Ben de iki tane jeo. mühendisi getirdim. Oldu sana Ankara buluşması :)

Şaka bir yana organizasyon için iyi ter döktük ama sonuç tatmin etmedi:)
 
Acaba Ramazan bitmeden iftar yapabilecek misiniz ? :D Merakla bekliyoruz :)
 
Üst