• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ÇMNet - Dilekçe ve Taahhütname Indeksi

Cem Yılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
19 Aralık 2009
Şehir
Tekirdağ
Firma
Güneş Çevre Danışmanlık
Merhaba,

Resmi kurumlara iletilmek üzere hazırlanan dilekçelerde ve taahhütnamelerde çok fazla hata yapıldığının farkına vardım. Bu nedenle bazı dilekçelerin ve taahhütnamelerin taslak hallerini konuda paylaşacağım ve elimden geldiğince de güncel tutmaya çalışacağım. Her bir dosyanın üzerine tıklayarak indirme sayfasına erişebilirsiniz. Eksik olan, talep ettiğiniz bir evrak varsa konu altından iletebilirseniz sevinirim.


Not: Liste alfabetiktir.

 
Son düzenleme:
Üstadım EAYP dilekçesinin sağ alt köşesindeki unvan kısmına şirket kaşesi ve imzası mı yapacağız? Bir de geçici depolama alanı dilekçesinde "Adına," kısmına aynı şeyleri mi koymalıyız? :rolleyes::)
 
Arkadaşlar merhaba,

Geçici depolama izni için taahhütname örneği ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok memnun olurum.
 
Bende ilk kez karşılaştım. Depolama kapasitenin ve fiziksel koşullarının değişmeyeceğine dair bir taahhütname istediler.
 
Gemi atık kabul tesisi ile ilgili dilekçeniz mevcut mu
 
Dilekçe örneği paylaşılmışken bir şey sormak istiyorum mali müşavirler dilekçe verirken kep adresinden gönderim yapıyorlarmış kurumlara ben hiç duymadım çevre şehircilikte ama böyle bir şey yapan var mı?
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Ömer EsBiz danışmanlık firması olarak yaklaşık 1 yıldır kullanmaktayız, oldukça da memnunuz. Yakıt fiyatları bu hale gelmişken bir dilekçe sunmak için kilometrelerce yol gitmek yerine, birkaç TL'ye dosyayı gönderebiliyorsunuz. Üstelik evrakı gönderdikten sonra önce iletildiğine dair, sonra da okunduğuna dair kanıt da geliyor.

Taslakta bulunan danışmanlık firmalarını ilgilendiren yönetmelikte, KEP adresi olması şart koşulmuş. Böylece resmi yazıların ibrazı kesinleşmiş olacak yönetmelik hayata geçtiğinde.
 
Önceki cevapları görüntüle…
Üst