• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim ÇMNet Eğitimler Serisi -2 14064:2018 Kurumsal Karbon Ayak İzi Eğitimi 11-12 Aralık

Arkadaşlar herkese merhabalar. Malum hem mesleğimiz hem de ülke gündemin de ön sıralarda KARBON konusu yer almaktadır. Eminim kafanızda bu işin nasıl yapacağı bulunmaktadır. İnternette, haberlerde çeşitli platformlar da KARBON konusunu görmekte ve duymaktayız.

Bu kafa karışıklarını giderebilmek adına ve bu konu ile ilgili açılan anket üzerine 14064:2018 Kurumsal Karbon Ayak İzi eğitiminin tekrarlanmasını bizlerden istemiş olduğunuzu görmekteyiz. Kaçıran katılamayan arkadaşlarımızın taleplerine istinaden QSI - ÇMnet iş birliği ile bu eğitimi gerçekleştiriyoruz.

Çevremühendisleri.net olarak geniş bir ağ ve üye sayısına sahibiz💪👍. Bu yüzden;
Kayıt işlemlerini kolaylaştırmak adına biz ÇMnet yönetimi olarak, katılmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki bağlantı linkinden kayıt oluşturabilirler. Gerekli açıklamalar görsel üzerinde mevcuttur.

Şimdiden iyi eğitimler diliyorum herkese :) 🙋‍♂️

KURUMSAL KATILIM TALEPLERİ İÇİN GÜNCELLEME
Son gülerde birçok firmadan eğitime katılım talepleri gelmektedir. Eğitim ücretini makul tutmak ve herkesin katılımını sağlamak için firma ile görüşülürken fatura talebimiz olmayacaktır diye ilettik. Eğitim ödemesi için fatura talep edilmesi durumunda ücrete KDV ekleneceğini yani ücretin 450+KDV olacağını hatırlatmak isteriz. Kayıt linkinden kayıt oluşturduktan sonra firma bilgilerinizi fatura için QSI firmasına aşağıdaki mail adresinden göndermeniz gerekmektedir. (Katılım belgeleriniz kayıt israfını önlemek için dijital ortamda tarafınıza ulaştırılacaktır.)

QSI iletişim: info@qsi.com.tr

Daha sonrasında firma bilgilerinize göre faturanız kesilecektir.


KİŞİSEL KATILIM TALEPLERİ İÇİN GÜNCELLEME

Kurumsal fatura istemeyenler kişiler kayıt linkinden hesap işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ödeme yapıldıktan sonra tarafınıza bilgilendirme mesajı ulaşacaktır.

Firma ile iletişime geçerken "ÇMnet - QSI iş birliği ile 14064:2018 kurumsal karbon ayak izi eğitimi" olduğunu belirtmeniz karışıklığı önlenmesi açısından faydası olacaktır.

Kayıt linki:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .



3ba4a919-1c2d-4836-b9c8-4f670d82e914.JPG
 
Son düzenleme:
Eğitime katılım ile ilgili hangi tarihe kadar süre var acaba ?
 
Son güne kadar katılım sağlayabilirsiniz Hazal hanım
 
alıcı hesap numarası neden sizin adınıza murat bey yanlış anlamayın lütfen merak ettiğim için sordum
 
Sekretaryayı biz yürüteceğiz eğitimin açıklama kısımların da okursanız ayrıntıları orada yazıyor
 
Gerçekten pilot ölçekli de olsa hesaplamalar yapılıp uygulamalı gösterilecek mi? Yoksa "Karbon ayak izini azaltmak iyidir, güzeldir, AB azaltın diyor" gibi sözde seminerlerde verilen genel bilgiler mi anlatılıyor?
 
Standardın anlatılması green deal ve hesaplama örnekleri olacak
 
Katılmak istiyordum ama İSG sınavına denk geliyor. İleri tarihe alınır mı yada yenisi düzenlenirmi acaba ?
 
tarih değişikliğimiz mümkün değil ne yazık ki ama sizlerden talep olması doğrultusun da tekrardan yapılabilir
 
EĞİTİM İÇİN HESAP NUMARALASINI GÖREMEDİM. PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ.
 
Merhaba tekrar, iki sorum daha olacak:
1- Bu eğitimi tamamlayıp, katılım sertifikasını aldığımızda herhangi bir fabrikanın karbonayakizi hesaplamasını ve raporlamasını yapma yetkimiz olacak mı? Yani fabrika bizden aldığı raporu örneğin yurtdışı müşterilerine sorunsuz bir şekilde sunabilir mi?
2- Çevre mühendisi olmayan ve/veya cevremuhendisleri.net'e üye olmayan biri dışarıdan da aynı şekilde form doldurup, ücretini yatırıp katılabilir mi?
Teşekkürler.
 
Önceki cevapları görüntüle…
Üst