• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yönetim ÇMNet Mevzuat Ekibi

Cem Yılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
19 Aralık 2009
Şehir
Tekirdağ
Firma
Güneş Çevre Danışmanlık
Merhaba,

2019 Yılı Temmuz Ayı itibariyle ÇMNet'te bir takım değişiklikler yapıldı. Bu değişiklikler neticesinde "Genel Yönetici" unvanı ile sizlere yardımcı olan arkadaşlarımız; çeşitli kategorilere ayrıldılar. Bu ayrımdaki amaç, sorunları çözebilecek hedef kişilere kolayca yönlendirme yapılabilmesiydi. Bu bağlamda Mevzuat Ekibi ve Etkinlik Ekibi kuruldu. İlerleyen dönemlerde Kalite alanında faaliyet gösteren arkadaşlarımız için de bir ekip kurulacak.

Bu konuda yeni kurulan mevzuat ekibimizi tanıtmak istiyorum. Önümüzdeki süreçte ekibe eklemeler yapmayı amaçladığımı da belirtmek isterim, her an kapınızı çalabilirim ?
mXJM02.png

Okan Türe
Betül Akkuş

Mevzuat grubunun ayrıcalığı nedir?
-ÇMNet'te yer alan "Çevre Mevzuatı" ve "Mevzuat Taslakları" kategorilerinde konu açma yetkisi, yalnızca bu ekipte bulunmaktadır. Böylece aynı yönetmeliğin tartışıldığı birden fazla konunun da önüne geçmeyi amaçlamaktayız.

Arkadaşlarımıza teklifimi kabul ettikleri için tekrar teşekkür eder, kendilerine bu görevde bol şans dilerim. ?


M1aVm6.png
 
Çok güzel çalışma ? Benzer şeyler yapmaya çalışıyorum. Hatta sosyal medyada geçirdikleri sürenin 5'te birini buraya ayırmalarını öneriyorum. Öğrenciyken burayı keşfetmek büyük başarı olur onlar için, hani olmazsa da iş hayatında kesinlikle bulmalarını isterim.
 
Sevgili dostlar, 11 Şubat 2020 itibariyle ÇMNet'teki Mevzuat Ekibi görevimi bırakma kararı aldım. Çalıştığımız süreçte başarılı işler yaptığımızı düşündüğüm paydaşlarıma da tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

Dipnot: @Okan Türe 'ye yeni görevinde bol şans :D

Mevzuat Ekibinde olduğum süre boyunca yaptığım çalışmaları hem genel bir index olması açısından hem de gözden kaçanları hatırlatmak adına tekrar belirtmekte fayda var:

Herkese meslek hayatında bol şans dilerim ?‍♂️
 
İsteyerek yapılan işten zevk alamamaktan iyidir ? Verdiğin fırsatlar için teşekkürler hocam.
 
ÇMNet adına üzüldüm, senin adına sevindim umarım bu zamanı kendine ayırabilirsin kardeşim :)
Ayrıca dipnotu hakkıyla kullanmışsın gerçekten baya bi dip olmuş :))
 
Üst