• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Sempozyum ÇMNet Online Söyleşi #1 - Kariyer Basamakları (Konuk: Hakan Maden) - 16 Temmuz 2020

Cem Yılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
19 Aralık 2009
Şehir
Tekirdağ
Firma
Güneş Çevre Danışmanlık
Merhaba pek kıymetli meslektaşlarımız,

Oldukça geç kaldığımız, sürekli "aslında aklımızda" olan projemiz "ÇMNet Online Söyleşi" serimizi nihayet başlatıyoruz. Sektörün önde gelen çalışanlarını, patronlarını ve öğrencilerini ağırlayacağımız bu serinin ilki "Kariyer Basamakları" konulu olacak. İlk söyleşimizde yoğun programından vakit ayırarak bizimle birlikte olmayı kabul eden Sayın @hakanmaden ve firması Artemis Arıtım'a teşekkürleri borç biliyoruz. İnsan Kaynakları Müdürü pozisyonunda çalışan Hakan Bey'e bol bol işe alım süreçleri ile ilgili sorular sormayı planlıyoruz.

Söyleşimizde sizlerin de soruları var ise, 14 Temmuz 2020 - Salı günü akşamına kadar konu altından iletmenizi rica ediyoruz. Bu ilk etkinliğimize özellikle sektöre yeni atılacaklar ile birlikte, kendini geliştirmeyi amaçlayan tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.


2grGa1.png

Tarih: 16 Temmuz 2020 Perşembe
Saat: 20.30


 
Merhaba Kübra Hanım, aslında yayın kayıtlı ancak ilgili kaydın HD halini ben de aldım. Birkaç düzenleme yaptıktan sonra paylaşmayı planlamaktayım. Beklediğimin yaklaşık 4 katı kadar sürdüğü için (2 saat konuşmuşuz :D ) haftasonu halletmeye çalışacağım.
 
Valla ben anlamam konunun başında yazıyor 14 Temmuz Salı akşamına kadar sorularınızı gönderin diye :D
 
çok uzun konuştuk, dosya şişmiştir, umarım render problemi olmaz diye içimden geçirdim. merakla bekliyoruz..
 
@Gürkan Güslü Hocam yukarıdaki mesajımda söylediğim gibi editleyip koyacağım :D
@hakanmaden Kayıt dosyası 5.6 GB kadar olmuş. Kafamdaki her şeyi yapabilirsem 1 güne biter gibi hocam ama bakalım. (Yayını kapattıktan sonra kaydı kısa bir süre daha açık unutmuşum :D Onun da silinmesi lazım daha)
 
Kendime iş programı yapmıştım, 2. iş olarak listemde yerini aldı yayını izlemek ama siteye geri döndüğüm de olan da gitmişti 🤣

@Cem Yılmaz övgüler üstüne açıkçası daha da meraklandım, inşallah ilk fırsatta yüklersiniz. Sizin de Hakan Bey in de emeklerine sağlık.

Kolay gelsin.
 
Üst