• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Cmnet üyeleri ne kadar kazanıyor

Ne kadar kazanıyorsunuz?

  • 2020 TL altı

    Oy: 10 5.2%
  • 2020 - 3000 TL

    Oy: 78 40.6%
  • 3000 - 4000 TL

    Oy: 44 22.9%
  • 4000 - 5000 TL

    Oy: 26 13.5%
  • 5000 TL ve üzeri

    Oy: 34 17.7%

  • Kullanılan toplam oy
    192
Evliyim eşimin işi dolasıyla şırnakta iş aradım. buldum ama tecrübem yok diye kabul edilmedim. sonrasında başka şehirlerde iş aradım gebzede buldum işe kabul edildim. tecrübem olmadığı için beni işe kabul etmeyen firma aradı. ne kadar maaş vereceklerini sordum 1500 TL dedi. dedim gapat gardaşım gapat. hakaret resmen.
 
Bu yeni mi oldu Fevzi bey ne zaman teklif edildi 1500 ?
 
Tecrübe istenildiği için 2020 tl altındaki fiyatlara mecbur bırakıyorlar yeni mezunları.İş verenlerin 'sen kabul etmezsen sırada bekleyen çok' tabiriyle karşılaşıyorlar..
 
Vallahi pess..

Ben gerçekten kulaktan duyma bilgiler alıyorum ama siz şimdi deyince yan, nasıl teklif edebiliyorlar yazık..
 
2020 TL altını "part time çalıştıkları için" ya da "freelance" çalıştıkları için seçmişlerdir diye umuyorum. 2019 Türkiye'sinde tam zamanlı bir çalışan 2020 TL'den az alıyorsa hukuken suç. O seçeneği işaretleyenler sebebini açıklarlarsa yardımcı olalım.
 
Evet bence de o arkadaşlar durumu bir izah etmeli, ben de kendimce yasal anlamda sorgulamaya başladım çünkü
 
Merhaba Sevgili Grup Üyeleri. Başlık açan arkadaştan özür dilerim. Yeni başlık açamadım izin verilmiyor nedenini bilmiyorum. içme suyu arıtma tesisi dersimiz için maliyet hesaplamamız lazımda. bakım maliyeti elektrik maliyeti,kimyasal maliyeti ne kadardır tahmini vb. konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi acaba??
 
Üst