• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

CMNET'li Özçekim;)

H. Mustafa Pekçetin

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
9 Temmuz 2010
Firma
Yeşil Çevre Enerji
Artık Bir Son Bulsun Diyeceğimiz Selfielere, Devamı Gelsin Diyeceğimiz Bir Konu Açıyoruz. ÇMNET'li Özçekim;)
Hayatımızın her anını paylaşmadan edemiyoruz. Öyle ki artık en özel diyeceğimiz konularda ve anlarda bile özçekim yapıyoruz. Hatta bazı özçekimler hemen viral olup akım haline dönüşüyor.
Bu akımların sonu da bir türlü gelmiyor, sosyal medyayı açmaya gına getiren, bir bitsin bi salın bizi boyutunda hayatı sorgulatan selfiler.
İşte o akımlardan bazıları;
-ÖRDEK DUDAK POZU
1579851015286.png

-BANYODA AYNA KARŞISINDA
-CENAZEDE TABUTLA

-YAŞASIN BOŞANDIK !

Artık bir son bulması gereken selfie akımları


-UYURKEN GİBİ SELFIE
-MAKYAJSIZ BİLE GÜZELİM
-BEN BÖYLE UYANDIM
-SPOR SALONU SELFIE'Sİ
-ÇOK TEHLİKELİ
....

Umarız ki bu akımlar ölsün! yerlerine artık ÇMNet' li yenileri gelsin:)

Hadi akım başlasın:)
 
Son düzenleme:
Herkese Merhaba ,

CMNet Özçekim konusunda paylaşılan fotoğraflardan bir kolaj (video ) yapmak istiyoruz :)
Eğlenceli ve güzel olacağını düşündük.

Ama bu konuda resminin paylaşılmasını istemeyen arkadaşlarımız için bi kaç gün beklemek istiyoruz.
Bu sebeple resminin paylaşılmasını istemeyen dostlarımızın tarafıma iletmesini rica ediyorum.

Sonra KVKK diye canımız yanmasın :D
 
@Fatih Koçak 2. Konu açılırsa iyi olur yada fotoğrafları ikon olarak gösterip tıklayınca açılmasını sağlayacağız. Fotoğraf boyutları büyük olduğundan geç yükleniyor sayfa.
 
Herkese günaydın. Konuya girince "aaa fotoğrafım küçülmüş" demeyin :) Konunun olduğu sayfa zor yükleniyor diye boyutlarını küçülttüm biraz. Fotoğrafı ekledikten sonra sizde tıklayarak boyutlarını ayarlayabilirsiniz. Fotoğrafa tıklarsanız tekrar büyür merak etmeyin.

Bir deneyelim umarım çözüm olur yüklenme problemine :)
 
@Melih Coşar Hacı abi senin için ne söylesek az kalır. Biz burada kocaman bir aile olduk. Seni tanıma fırsatımız oldu ve kalbinin güzelliğini, beyefendi oluşunu, herkese yardım için koşmanı bize hissettirdin ve gösterdin. Mutlu ve hüzünlü günlerimiz oldu. Ancak bizler derdimizi paylaşacağımız, bizi dinleyen ve umudumuzu kaybettiğimiz an "haydi bu günler geçici, biz seni biliyoruz, sen yine başaracaksın biraz daha sabır" diyebilen arkadaşlar, dostlar ve kardeşten öte insanlar tanıdık. En önemlisi o insanların varlığını hissetmek bize güç verdi. Bunlardan bir tanesi sensin. Bana herkes katılacaktır seni iyi ki tanıdık. Sen her şeyin en güzelini hakediyorsun. Burada bulunan bütün arkadaşlarımız ve meslektaşlarımız her şeyin en güzelini hakediyor. Allah sana sevdiklerinle beraber mutluluk,sağlık ve huzur dolu bir ömür versin. Şundan eminim sen güzel yerlere geleceksin ve her şey iyi olacak. Umudunu asla kaybetme. İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun güzel insan :):)??


1587502647552.png

?
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Olgaç hocam, Fatih Hocam, Merve Hocam. Hepinize ayri ayri tesekkur ederim. İyi ki varsiniz. İnsallah birliğimiz daimi olur
 
@Murat Çelebi Kardeşim seninle sonradan tanıştık ama iyi ki tanıdık seni. Zor zamanlarımızda hep yanımızda oldun. Kalbinin güzelliği ve adamlığın paha biçilemez. Sana can feda güzel kardeşim. Senin karizmatik resimlerini video haline getirdim ve seçilen müzikle çok güzel oldu. Allah sevdiklerinle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmen dileğiyle. İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun. :) ( Kardeşim bu karizmaya By_karizma>01 ismi iyi gider :) )
Ekli dosyayı görüntüle KIZOA-Movie-Maker-i7hx8v9a (1).mp4
 
Üst