• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ÇMO Çmo aidat ücreti icra takibi başlattı

cm.erkan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Haziran 2016
Firma
Belediye
ÇMO İstanbul şubesine 5 yıl önce üye oldum. Birkaç kez gittim bazı konularda yardım istedim ama yardımcı olmayınca devam etmedim. En son 1 ay önce bilgilerimi güncelledim 1 hafta sonra avukattan yazı geldi aidatın ödenmesi için. Bu yazıdan birkaç hafta sonrada icra evrağı geldi. Başka başına benzer durum gelen var mı? Ne yapabilirim?
 
Mailiniz odanın mailinin spam adresine düşmüş olabilir. Görmemiş olabilirler vs. Bunları da düşündünüz mü?
 
@Melih Coşar valla ankara , adana , antalya, istanbul da olan arkadaşlar direk odaya neden gitmezler anlamış değilim etkinlik bakımından aktifler şikayetleri birebir de dile getirilebilir kimi yakalarsam söylüyorum şahsım adına cevapları mail üzerinden de aldım
 
@Melih Coşar neden yanıt vermedikleri belli degil mi? verecek bir cevaplari yok çünkü... ben mailimi yazmisim ulasip ulasmadigini ogrenmisim, hala benim mi birsey yapmam gerekiyor yani? komik olmayin.
 
Düzenli olarak ÇMO'nun websitesini takip ederseniz, arkadaşlarımız ne gibi çalışmalar yapıyor, hangi çalışmalar neyi amaçlıyor, hepsini açıkça websitede belirtiyorlar.
 
@Ferhat Elçi emin olun toplantilara da katiliyorum gerekli sikayetleri de yapiyorum. yanlis anlamayin ama kimin ne yaptigini bilmeden burdan dusunce belirtmek kolay oluyor sizin icin. ne desem merkeze mail atin cevabini aliyorum ben de attim ama sonuc bu. ki daha once de attigim ve cevap alamadigim sikayet maillerim var, ilk kez bunu paylastim.
 
@Tolgay Doğan doğrudur nacizane çözüm önerileri veriyorum yaptıklarınız iyi katılıp anlatmak lazım tabiki gerek web sitesinden olsun gerekse mail her alanda şikayetler anlatılabilir misal temsilci veya şube başkanı sizi dinlemiyorsa ankaraya yazıp birebir görüşme isteyebilirsiniz ki ben şahsen şikayetlerimi başkana kadar ulşatırdım bölge sorunları için hatta genel merkezden arkadaşlara kendi çalıştığım bölge için yaklaşık 1 saat şikayetlerimi anlattım hem yönetimde olanlardan hemde merkezde olanlardan hepsini aldılar hiçbir şey olmuyorsa ona rağmen atıyorum takmıyorsalar seçim var ...
 
@Tolgay Doğan Ne yaptığınızı en başta yazmasanız bu şekilde anlaşılırsınız. Sonra taksit taksit birbirimize yanıt yazarız buradan. Maili hangi tarihte atmıştınız bu arada?
 
@Melih Coşar ne yaptigimi basta yazmak derken? ne yaptigim, attigim mail, sikayetci oldugum durum bence hersey yazimda belli ama... maili ne zaman attigimi ne onemi var sizin icin? burda sizin ithamlarınız yüzünden taksit taksit durumu soz konusu.
 
Kimlik kartların maliyet hesabı yapılıp öyle fiyatı belirlenmiş olduğunu biliyorum. Bu kartların maliyeti yüksek.

Diğer sorular için ülkede hangi kimliğin son geçerlilik tarihi yok bana bir örnek verebilir misiniz?
 
@Tolgay Doğan önce sakinleşin. Sonra kendi cümlelerinizi, daha sonra benim cümlelerimi tekrar baştan okuyun. Odaya ne zaman mail atmıştınız onu öğrenmek istedim. Empati yapıyoruz burada bir de şikayet ediliyoruz. Sadece sizden mail tarihini öğrenip odayı arayacaktım oradakilerle görüşüp neden bu adamın mailine yanıt vermiyorsunuz diyecektim.

Hepsi bu.
 
bi kac sene oncesine kadar hicbir kimligin gecerlik tarihi yoktu. simdi diger kimliklerin son tarihi olmasi bu durumun haklı ya da dogru oldugunu gostermez malesef... ben en son yeni nufus cuzdanlarinin maliyetine baktigimda 7,5 tl oldugunu biliyorum ki bu oda kimliklerinde bildigim kadariyle ne çip ne de baska bir sistem var mukavva üzerine baski. baska özelligi varsa lütfen beni aydinlatin
 
Güzel fikirmiş yapalım hocam.

İlk çalışmayı sizden bekliyorum Serkan Bey bir asgari fiyat tarifesi çalışalım:)
 
Burada odanın eksik olduğunu düşünüyorum. Zira kendi sayfalarındaki rapor, söyleşi vb paylaşımları aslında yetersiz ve eksik. Bir ara ben gidip toplantılara, söyleşilere burada ayrıntılı şekilde yayınlardım. Uzun zamandır vaktim olmuyor.
 
Değerli arkadaşlar yanlış bir algı var bunu kaldıralım. ÇMNet odaya ait bir oluşum değildir. Odayı ve yaptıklarını savunan olduğu gibi karşıt olanlar da vardır. Hatta odanın yaptıklarını savunurken, yanlışlarını da belirten; odaya karşı iken yaptıkları doğru çalışmayı destekleyen insanlar vardır. Ben de oda karşıtı bir insanım, görüşümün değişmesi için benim yapabileceğim şeyler kısıtlı, odanın yaptıkları veya yapacakları ile benim görüşümü değiştirmesi lâzım.

Buradaki amacımız birbirimize yardımcı olup, mesleki yaşantımızın stresini ve sıkıntılarını yansıtmadan paylaşmak. Bilgiyi ötekileştirmeden ve karşılık beklemeden paylaşıyoruz. Beklediğimiz ise karşılıklı saygı. Aklınızdaki soruları sormaktan yine çekinmeyin ancak mantık dışı, suçlayıcı mesajları bir kenara bırakalım.
 
Üst