• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ÇMO Çmo aidat ücreti icra takibi başlattı

cm.erkan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Haziran 2016
Firma
Belediye
ÇMO İstanbul şubesine 5 yıl önce üye oldum. Birkaç kez gittim bazı konularda yardım istedim ama yardımcı olmayınca devam etmedim. En son 1 ay önce bilgilerimi güncelledim 1 hafta sonra avukattan yazı geldi aidatın ödenmesi için. Bu yazıdan birkaç hafta sonrada icra evrağı geldi. Başka başına benzer durum gelen var mı? Ne yapabilirim?
 
herhangi bir yerde staj yapan falan bir çevre mühendisi bölümü öğrencisi gördüğümde ilk tavsiyem mezun olur olmaz direk gidip ÇMO ya üye olma diyorum. Çalıştığın firma isterse falan eyvallah.
[automerge]1562223573[/automerge]
 
İş güvenliği uzmanı olmanın bir ön koşulu mühendis olmak olduğu için Diplomanızı bir anlamda kullanıyorsunuz sayılır. Bu nedenle kabul edilmemiş olabilir.
 
"Çok samimi olduklarına çay kahve içtiklerine iş buluyorlar hocam allah var bize bulmuyorlar ama"

Kendi izlenimlerime ve tecrübelerime dayanarak bunun özellikle Ankara'da doğru olmadığını ispatlayabilirim. Sert yazmışsınız.
 
Bence ÇMO burayı takip ediyor, bugün arandım uzun bir süre sonra, yaptıkları işlerden falan bahsettiler bir de sonda borç miktarımı hatırlattılar sağolsunlar :)
 
Aynen bu durumdan dolayı bende bütün ücreti ödemek zorunda kaldım ve iptal gerçekleştiremiyorum. Yönetmeliklerindeki tek bir kelimeden dolayı iptal edilmiyor. Bir işe yarasalar keşke...
 
Üst