• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Etkinlik ÇMO Ankara Şube Seçimleri ve Bağlı İller Hk.

Merhabalar Arkadaşlar,

ÇMO'nun Ankara Şube 2020 seçimlerinde Ankara'ya önceden bağlı illerin üyelerin haberi olmadan değiştirildi. YSK'ya gönderilen listelerde görülen duruma göre Niğde ve Kayseri İlleri, Konya İl Temsilciliğinde, Çorum ise Samsun İl Temsilciliğinde oy kullanabilecek. ÇMO'nun web sayfasında ise arama yaptığınızda mevzubahis illerde yaşayan Çevre Mühendisi olarak Ankara'ya bağlı olduğunuz görülmektedir.
WhatsApp Image 2019-12-30 at 12.15.06.jpeg

Niğde.jpg

Çorum.jpg


Benim şahsi fikrim, bu şekilde anti-demokratik uygulamalara sahip, kendi üyesini düşünmeyen, üyelerinin dertlerine derman olmayan ve sürekli mağdur eden, kendi koltuğunun sevdasına düşmüş bir yönetimin bizi temsil etmemesi gerektiğidir.

Ankara'daki Oda Üyeliğine sahip arkadaşların seçim tarihlerinde Oda'da bulunup kendi vicdanlarının sesini dinleyerek ve hakkaniyet ile oylarını kullanmasını rica ediyorum.
 
Ben yıllardır Niğde,Aksaray,Kayseri ve Karamanın Konyaya bağlanması ve Konya şubesinin kurulması taraftarıyım. Bunu oda yetkililerine de söyledim. Ancak haber vermeden değişiklik yapılmasaydı keşke. En azından elektronik posta yollayarak anket gibi bir şey yapılsaydı Konya İl temsilciliğine bağlanır mısınız bağlanmazsınız diye.
 
1) Neden yapıldı ?
2)Bunu yapmaya iten gerekçeler neler ?
3) Yapıldı ise neden üyelere haber verilmedi ?(yazılı yada elektronik ortam)
4) Daha önceden değilde neden seçim öncesi yapıldı ?
5)Aklıma gelmişken aktarılan üye sayısı kaç ?
6) Son olarak bu sayıların seçime etkisi ....
 
Üst