• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ÇMO Etkinliği

Göksel Kurtuluş

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
25 Kasım 2009
Firma
Sağlık Kurumu
Arkadaşlar ÇMO bir etkinlik düzenliyor, aşağıda detaylı bilgiyi görebilirsiniz. Katılacak olanlarla görüşme fırsatımız da olur :)
-------------------------------------------------
17 TEMMUZ 2011 PAZAR

PİKNİK

HEYBELİADA’DA DOĞANIN İÇİNDE, ŞEHRİN GÜRÜLTÜSÜNDEN UZAK, SOHBETİ VE EĞLENCİSİ BOL GÜZEL BİR GÜNÜ BERABER GEÇİRMEK İÇİN ÜYELERİMİZİ, ÖĞRENCİLERİMİZİ VE DOSTLARIMIZI PİKNİĞE DAVET EDİYORUZ.

Buluşma Yeri ve Saati: Kabataş Vapur İskelesi – 09.00

Kadıköy Vapur İskelesi – 09.20

Heybeliada Vapur İskelesi – 10.55

Not: Piknik için mangal, et ve içecekler Şubemiz tarafından temin edilecektir.


Katılım için kayıt yaptırmak gerekmektedir.

KAYIT İÇİN: 0212 245 89 15 – 16 / 0530 641 6873 cmoistanbul@ cmo.org.tr

--
http://istanbul.cmo.org.tr
 
Arkadaşlar, dün bana gelen bir maili aynen paylaşıyorum.

Değerli Çevre Mühendisleri, Meslektaşlarımız;
Birlikte bir yılı daha geride bırakarak, 2012'ye adım atıyoruz. "Rüyaları gerçekleştirmenin en kısa yolu uyanmaktır" diyerek birlikte üretmek, birlikte yönetmek için çıktığımız yolda, mesleğimizin ve Odamızın gelişimine dönük fikirleri geliştirmek, bu alanda ortak çalışmalar yapmak, ülkemizdeki ve dünyadaki çevre sorunlarına dair bilimsel bilgi ile çözüm üretmek için 2012'de de "yine, yeni, yeniden" heyecanımızla, tüm meslektaşlarımızın yeni yılını kutluyoruz.
Bu vesile ile, siz değerli meslektaşlarımızı 6 Ocak tarihinde gerçekleştireceğimiz yemeğimize davet ediyoruz.
Odamızın 20. yılında, kurumsal bir Ankara Şubenin oluşturulması, mesleğine ve meslektaşlarına daha fazla sahip çıkan bir ÇMO'nun var edilmesi, bilimsel bilgi ve teknik ışığında çevre sorunlarının çözümüne dönük çaba harcayan bir ÇMO'nun mümkün kılınması için "genç" Çevre Mühendisleri tüm meslektaşları bir arada olmaya davet ediyor!
Özel sektörden, kamu kurumlarından ve üniversitelerden meslektaşlarımızın katılacağı yemeğimizde görüşmek dileğiyle...
"genç" Çevre Mühendisleri Yemeği
Tarih: 06.01.2011Yer: İnşaat Mühendisleri Odası Lokali - Necatibey Caddesi No: 57 Kızılay - ANKARA
Saat: 19:00

Arkadaşlar, burada yazıyoruz, çiziyoruz, eleştiriyoruz, bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu tür etkinlikler bizim kendimizi gösterebilmemiz, fikirlerimizi ve sesimizi duyurabilmemiz için bir fırsattır. Ankara'da ikamet eden arkadaşlarım/meslektaşlarım. Ben bu etkinliğe katılmayı ve bir şekilde sesimi duyurmayı planlıyorum. Hiç bir şey yapamasak bile en azından tanışıp kaynaşmış oluruz.
 
Melih teşekkürler duyuru için. Sayın arkadaşlar birşeylerin ucundan tutma vakti geldi geçiyor. Ön yargıları bırakıp odaya elinizi uzatın lütfen. Türkiyede olsaydım mutlaka katılırdım fakat kısmet değilmiş. Bu seneki seçimlerde rekor bir katılım umuyorum. Buda ancak oda-üye arasındaki karşılıklı anlayış ile mümkündür.
 
TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI
ANKARA ŞUBE 7. GENEL KURULU
14-15 OCAK 2012

ÇMO Ankara Şube 7. Genel Kurulu 14 Ocak 2012 Cumartesi günü gerçekleşecek.
Genel Kurul yeri: TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Ihlamur Sokak No:10 Kat:5 Kızılay/Ankara
Saat: 09:30-17:00
Genel Kurulda, Ankara Şubenin yapmış olduğu çalışmalar değerlendirilecek ve geleceğe dönük hedefler tartışılacaktır.

ÇMO Ankara Şube Yönetim Kurulu ve Delege seçimi ise 15 Ocak 2012 Pazar günü gerçekleşecek.
Seçim Yeri: TMMOB Çevre Mühendisleri Odası, Selanik Cad. No:19/11 Kat:4 Kızılay/Ankara
Saat: 09:30-17:00

Arkadaşlar, Oda seçimleri yaklaşıyor. Daha iyi çalışma koşulları, mesleğimizin ve kendimizin itibarı için herkesi desteğe çağırıyorum.
 
Üst