• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ÇMO İstanbul Komisyon Çalışmaları

efeakcelik

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
21 Eylül 2011
Şube çalışmalarımızın komisyon çalışmaları ile şekilleneceği, faaliyetlerimizi tüm üyelerimiz ile birlikte gerçekleştireceğimiz inancı ile yeni bir döneme başlıyoruz.

Şubemiz 11.Dönem Yönetim Kurulumuzca oluşturulan 11.Dönem komisyon ve çalışma grupları aşağıdaki gibidir. Bu komisyonlarda görev almak isteyen üyelerimiz cmoistanbul@cmo.org.tr adresine iletişim bilgilerini yazıp mail yolu ile bize ulaştırabilirler.
TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu

Bilim ve Teknik Komisyonu
Bilim ve Teknik Komisyonu; Çevre Mühendisliğinin uzmanlık ve çalışma alanlarına giren Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi`nin görüş ve politikalarının oluşturulmasına katkıda bulunacak, alt çalışma gruplarıyla spesifik konularda üyelerimizin mesleki bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak, uygulamada görülen aksaklıkların düzeltilmesi yönünde etkin rol oynamayı amaçlamaktadır.

Çalışma Grupları ;
Su ve Atıksu Çalışma Grubu
Hava Kalitesi Çalışma Grubu
İSG Çalışma Grubu
Atık Yönetimi Çalışma Grubu
Gürültü Yönetimi Çalışma Grubu

Mesleki Haklar Komisyonu
Çevre Mühendisliği mesleğinin yok sayıldığı, hukuk dışı çalışma koşullarının meslektaşlarımıza dayatıldığı, Çevre Görevlisi tanımı içine sıkıştırılarak ve mühendislik disiplininden uzaklaştırılarak, evrak takibi işine çevrilmeye çalışıldığı bu süreçte; mesleğimize sahip çıkmak, Çevre mevzuatında yapılan değişikliklerin meslek ve meslektaş hakları üzerindeki yansımalarını değerlendirmek, mesleki sorunlarımıza odamızın çatısı altında birlikte çözüm aramak, meslek onurumuz ve mesleki haklarımız yararına geliştireceğimiz önerilerimizi ilgili kurum ve kuruluşlar ile paylaşmak hukuk dışı çalışma koşullarının meslektaşlarımıza dayatılmasına karşı çeşitli faaliyetler yürütmeyi amaçlamaktayız.

Çalışma Grupları;
Kamu Çalışanları Çalışma Grubu
TMMOB – SGK Protokolü Çalışma Grubu
Temel İş Hukuku Çalışma Grubu

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Üst