• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ÇMO ÇMO Seçim Tarihleri Açıklandı

Seçime kalmış 1 ay seçim tarihi yeni açıklanıyor, oda üye listesini şuan "aday" konumundaki GENÇ çevre mühendisleriyle paylaşıyor ama diğer gruplarla paylaşmıyor .... Ve sonra ağızlarda dolanan laf " adalet ve demokrasi" .YALAN.
 
Fatih bey merhabalar , tabi ki dilekçe ile başvuru yaptık . Ama hiçbir seçimde; oda seçimden önce dilekçeye cevap vermemiş hep seçimden sonra vermiş :) düşünsenize tüm üyelerin tlfn numaraları ve mailleri kendi destekledikleri gruplarda var , “adil” seçim böyle mi olur ?
 
@cm.mervan üye listesinin daha önceki seçimlerde de paylaşılmamasını bende duymuştum. Ancak bu olay her seçim döneminde hortluyor. Seçimi kazanamayan taraflar (lafım size değil) neden seçim sonrasında odaya bilgi şeffaflığının getirilmesi için mücadele etmiyorlar. Ben iletişim bilgilerimin oda tarafından herkes ile paylaşılmasını istemiyorum. Ama odanın sayfasına girdiğim zaman kim üye bilmek istiyorum açıkçası. Meslektaşlarımı sadece seçimden seçime değil bölgemde kim var bilmek istiyorum. Herşey odaya oy kullanmaktan ya da oda ile alakalı konuşmaktan ibaret değil. Mesleki olarak fikir alışverişlerinde bulunabileceğiniz ortamları kendi kendinize de yaratmak isteyebilirsiniz. Umarım seçimden önce sizinde probleminiz hal olur.
[automerge]1576322838[/automerge]
Ayrıca bu tip olaylar sadece çevre mühendisleri odasında olan olaylar değil. Sanayi ve ticaret odaları, esnaf odaları, diğer meslek odalarında da aynısı oluyor. Dünyaya bu işin özünü veren biziz, ama nerede nasıl işin özünden koptuk bu odaların hepsi birden nasıl işlevsizleşti anlamış değilim.
 
Bilgi paylaşımı kvkk ile alakalı olabilir biri için sorun değilse biri sorun edebilir telefon adres vs bilgilerimim paylaşılması aslında yasak ama şeffaflık lazım

Ankara için seçim
Çoğunluklu 4-5 ocak
Çoğunluk olmaz ise 11-12 ocak arkadaşlar
 
Kesinlikle Fatih bey , bir de odaların üye olan grupların projelerini , fikirlerini üyelerin tartışabileceği bir platform oluşturabilmesi gerekir ; odalar seçime az kala “ ..... grubu etkinliklere devam ediyor “ deyip reklamını yapıyor. ( oda kaynaklarını kullanarak) Yani adil bir yarış yok ortada !
 
afa4dcd2-7db0-49ab-a569-cf59d03bfa7d.jpg
Bu dediklerimizin hiçbiri görselde kalmayacak , hele koltuk sevdalısı asla olmayacağız , BAŞKAN lafını sadece sözde bırakacağız , Başkan sembolik bir terimdir. Önemli olan tüm üyelerin , yönetim kurulunun bir birliktelik içinde olması . Yönetim kurulunun ODAYI sömürmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Odayı asla kişisel menfaatlerimiz için kullanmayacağız, üyelerin eğitim -seminerleri ÜCRETSİZ almasını sağlayacağız . Üyelere borcunuz var ödeyin demeden önce ÜYEYE iş bulması için elimizden geleni yapacağız. Oda Nasıl Yönetiliri , Yönetemeyenlere göstereceğiz. Meslektaşım , Adanalı Gardaşım Gel oyunu kullan , Değişime Destek Ver...
 
Üst