• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ÇMO Seçimleri (ÇMO Ankara)

Fatih Özcan

Site Kurucusu
Katılım
7 Aralık 2008
Şehir
Yurt Dışı
Firma
ABL Group
Çevre Mühendisleri Odası seçimlerine az kaldı. Fikrimizi ve görüşümüzü yansıtmak mesleğimize bir adım daha attırmak için oy kullanmaya gidiyoruz.

Oy kullanmaya gelecek yada gelemeyecek kaç kişi varsa etkinliğimize oy kullanmaya davet ediyoruz..

Ankara Şube Seçimleri : 15 Ocak 2012
İzmir Şube Seçimleri : 22 Ocak 2012
İstanbul Şube Seçimleri : 29 Ocak 2012
Genel Merkez Seçimleri : 25 Mart 2012
 
TOPLUMCU ÇEVRE MÜHENDİSLERİ adayı bir kişi olarak hangi gruba oy verirseniz verin hiç önemli değil, yeterki üyelerimiz odamıza sahip çıksın...bazı kazanımları elde edebilmemiz üyelerimizin yoğun katılımına bağlı...
 
Arkadaşlar Erzurumda bizim odanın birosu yok, kocaeliden buraya geçtim,oy kullanmam için ne yapmam lazım, ankaraya veya başka ile işim gereği gidemiyorum.Bilgisi olan varmı...
 
yönetim kimde olursa olsun sürekli odayı ziyaret edelim fikir paylaşımında bulunalım...

kimsenin ters bir şekilde karşılayacağını düşünmüyorum, amacımız tek mesleğimizin gelişimini sağlamak...

imkanınız var ise az bir zaman ayırıp oy verin!
 
katılıyorum Göksel Bey, odamıza küsersek, uğramazsak eleştiri hakkımızda sınırlı olur...bundan önceki seçimde 2100 civarı üyeden 375 kişi oy kullandı Ankarada bu durum meslektaşlarımızın ilgisini anlatmaya yeterli diye düşünüyorum.
 
Arkadaşlar, mesleğimiz biziz. Bizim kalitemiz mesleğimizdir. Şimdi, yarın, diğer günler mesleğimize sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak bizden başka?

Bu yüzden arkadaşlar oyumuzu kullanalım ve odamızı eleştirilerimizle, önerilerimizle yalnız bırakmayalım.
 
Üst