• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

çöp sızıntı suyu

S

Silinen üye 48672

çöp sızıntı suyunun katılaşması sorunu
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Katılaşma olması gayet doğaldır, çünkü çöp sızıntı sularının karekteri çok değişkendir. Yağlı,organik ve inrorganik birçok kirleticiyi bünyesinde barındırır. Donmasını engellemek için sürekli akan bir sistemde karışımın sağlanması gerekir. Çop sızıntı suyunun belediye sistemine vermeniz belediye arıtma tesisini de sıkıntıya sokar bir an önce bu yağı , organik ve inorganik yapıyı belli değerlere indiriip sonra sisteme vermeniz gerekir. Hareketli sistemde donma olayı olmayabilir ama duygun hale geldiği an donma olayı olur .
 
Hayırlı günler, Çöp sızıntı suyu analizinde renk 10000 Pt-Co çıktı bunun için ne önerirsiniz?Çöp sızıntı suyu arıtma tesislerinde çalışan arkadaşlardan fikir rica edebilir miyim nasıl bir arıtma tesisi kurulabilir. KOİ 8000 , kjeldahl azotu 550 ve toplam fosfor 20 mg/l çıktı.
 
Üst