• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çsgb yetkilileri kocaeli'de iş güvenliği uzmanları ile buluşuyor!

Tuğba hanım merhaba,

şöyle bir sorum var inşallah bilginiz vardır, 18 mayıs 2013 c sınıfı uzmanlık sınavına girip başarılı oldum yalnız belge bedelini yatırmadım, belgemin çıktısını almadım, bu bir sıkıntı yaratır mı, şimdi yatırmak istesem ziraat bankası hangi banka bilgilerine yatırılması gerekir, bakanlığa sormak mı gerekli olur ?

Teşekkürler
 
Tuğba hanım merhaba
Ben yeni mezun oldum isg belgesi almak için başvuruda bulunmak istiyordum fakat artık çevre mühendislerinin hem mühendislik hemde isg uzmanlığını bir arada yapamadıklarını duydum.Bunu doğruluğu var mı ?
 
Üst