• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Cumhuriyet Üniversitesi Çevre mühendisliği mezunlar yemeği - 19 mayıs 2011

Raşit Avcı

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
19 Haziran 2009
Firma
Lider Ortak Sağlık Güvenlik Birimi San. Tic. Ltd. Şti.
Değerli Arkadaşlarım,

Öncelikle sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diliyoruz. Hepinizi saygı ve sevgilerimizle selamlıyoruz. Geleneksel hale getirmiş olduğumuz mezunlar yemeğimizin, sonuncusunu Hatay Milletvekili Mustafa ÖZTÜRK hocamız ve İSKİ Genel Müdürü Ahmet DEMİR hocamızın katılımı ile gerçekleştirmiştik. Bu güzel organizasyonlar serisine bir yenisini daha eklemek istediğimizi daha önce mail yolu ile duyurmuş ve sizlerden buluşma ile ilgili yer, zaman, mekân ve görüşülecek konular hakkında yorumlarınızı talep etmiştik. Bu kapsamda buluşmamızı biraz uzatmak durumunda kaldık.

Yapacağımız buluşmanın yerini ve zamanını belirlemiş bulunmaktayız.

YER: MİHRABAT KORUSU ( MİHRABAT CADDESİ NO:50 KANLICA – İSTANBUL )
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

TARİH: 19 Mayıs 2011
SAAT: 19.00

Birlikteliğimizin daim olması adına İstanbul içinde ve yakın çevre illerde bulunan arkadaşlarımızın katılımını rica ediyoruz. Önemli olan bir arada olup hoş sohbetler gerçekleştirip birlikte geçirdiğimiz güzel günleri hatırlamak ve birbirleri ile tanışma fırsatı olmayan Cumhuriyet Üniversitesi Çevre Mühendisliğinden mezun arkadaşlarımızın tanışmasına vesile olmaktır.

Organizasyonumuzda eski mezunlarımızdan Bayındırlık Bakanı Danışmanı Abdullah YİNANÇ Bey abimiz de aramızda bulunacaktır.

Yemekte herhangi bir menü söz konusu değildir. Menü isteğe bağlı olarak belirlenebilir.

Tüm arkadaşlarımızın katılımını bekliyoruz. Yemeğe katılacak olan arkadaşlar arama yaparak, sms göndererek veya mail göndererek 15 Mayıs tarihine kadar dönüş yaparlar ise seviniriz.

TÜM CUMHURİYET ÜNİVERSİTELİ ÇEVRE MÜHENDİSLERİNİ BEKLİYORUZ…

RAŞİT AVCI
0536 615 41 62
rasitavci58@hotmail.com

Ebubekir KÜLÜNKOĞLU
0533 487 39 53
ebubekirkulunkoglu@hotmail.com
 
Sensiz olmaz aslında kardeşim, ama sen geldiğinde bir daha yaparız :)) (Söz ) düzgün bir tarihde gel :))...
 
Değerli Arkadaşlarım,

Öncelikle tüm değerli meslektaşlarımı saygı ve sevgi ile selamlıyor, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. Geleneksel hale getirmiş olduğumuz mezunlar yemeği serilerine bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayız. 19 Mayıs 2011 Tarihinde Mihrabat Korusunda gerçekleştirmiş olduğumuz mezunlar yemeğimizi 27 meslektaşımız katılımda bulunmuşlardır.

Organizasyona katılım sağlayan, baş da Bayındırlık ve İskân Bakanı Danışmanı Abdullah YİNANÇ abimiz olmak üzere tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum.

Yapmış olduğumuz organizasyonda öğrencilik yıllarımızdaki günlerimizi yad etmiş ve hoş sohbetler gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bunun yanında Çevre Mühendisliğinin mevcut durumu ve mesleki sıkıntılarımız üzerinde durulmuş ve bu sıkıntıların çözüm yollarının neler olduğunun değerlendirmesi yapılmıştır.

Ayrıca organizasyonda bazı kararlar alınmıştır:
1- Toplantıda konuştuğumuz ve kararını almış olduğumuz yeni bir oluşum için, önce Cumhuriyet Üniversiteli Çevre Mühendislerini bir araya getirilmesine karar verilmiştir. Bunun gerçekleştirilmesi için ise bir mail grubu oluşturularak yeni oluşum hakkında bilgiler verilmesine karar verilmiştir. Bu yeni oluşum ile ilgili olarak geniş çaplı görüşmeler siz değerli Cumhuriyet Üniversiteli Çevre Mühendislerine sunulacak ve görüşleriniz alınarak, destekleriniz rica edilecektir. Bahsetmiş olduğumuz bu mail grubu şahsım tarafından en kısa zamanda kurularak iletişim bilgileri olan arkadaşlara iletilecektir. İletişim bilgileri bizde bulunmayan arkadaşlar ise bize bilgilerini iletirler ise seviniriz. Bu yeni oluşuma dair genel bilgiler ve detaylar mail grubumuzda yer alacaktır.
2- Bir sonraki organizasyonun 2 ay sonra gerçekleştirilmesine ve İstanbul – Zeytinburnu’ nda gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.
3- Yapacağımız bir sonraki organizasyonda katılım sayımızı üst düzeyde tutmak adına katılımcıların da bireysel destekleri rica edilerek ulaşabildiğimiz tüm mezunlara ulaşması konusunda çalışmalar yapılması durumu ortaya konulmuştur.

Saygılarımla…


Raşit AVCI
0536 615 41 62
rasitavci58@hotmail.com
 
Üst