• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Cumhuriyet Üniversitesi çevre mühendisliği mezunlar yemeği

Raşit Avcı

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
19 Haziran 2009
Firma
Lider Ortak Sağlık Güvenlik Birimi San. Tic. Ltd. Şti.
DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,
Hepİnİzİ saygi ve sevgİlerİmİz İle selamliyor, saĞlikli ve mutlu gÜnler dİlİyoruz. Geleneksel hale getİrmİŞ olduĞumuz mezunlar buluŞmalarimiza ara vermeden devam etmekteyİz. Son olarak 19 mayis 2011 tarİhİnde bayindirlik bakani daniŞmani abdullah yİnanÇ abİmİzİn katilimi İle gerÇekleŞtİrİlmİŞ olduĞumuz mezunlar yemeĞİmİze bİr yenİsİnİ daha eklemenİn ve bİr arada olmanin mutluluĞunu yaŞamak İstİyoruz. Bu sebep İle cumhurİyet Ünİversİtesİ Çevre mÜhendİslİĞİ bÖlÜmÜnden yolu geÇen ve tÜm arkadaŞlarimizin Çok sevdİĞİ deĞerlİ hocamiz yrd. Doc. Dr. Orhan cerİt hocamizin katilimlari İle 17 temmuz pazar gÜnÜ saat 14:00’ de toplanmaya karar vermİŞ bulunmaktayiz.
Bİrlİk ve bÜtÜnlÜĞÜmÜzÜn daİm olmasi, arkadaŞlarimiz arasindakİ baĞlarin kuvvetlenmesİ, ayni siralardan geÇen fakat taniŞma firsati bulunmayan arkadaŞlarin taniŞmasi ve hoŞ sohbetler gerÇekleŞtİrmemİz adina tÜm cumhurİyet Ünİversİtelİ Çevre mÜhendİslerİnİn katilmalarini rİca edİyoruz.
Bu mezunlar yemeĞİnİn bİzİm İÇİn daha fazla Önem arz ettİĞİnİ bİldİrmekte fayda gÖrmekteyİz. Bunun sebebİ ÖĞÜtlerİnİ bİzden hİÇ bİr zaman esİrgemeyen ve her zaman desteklerİnİ yakİnen hİssettİĞİmİz, kendİsİnden hayata daİr ve meslekİ anlamda Çok Şey ÖĞrendİĞİmİz Üzerİmİzde emeĞİ olan Çok deĞerlİ hocamiz orhan cerİt’ İn aramizda olmasidir.
TÜm cumhurİyet Ünİversİtelİ Çevre mÜhendİslerİnİ beklİyoruz…

YER - SAAT:
17 temmuz pazar – ÜskÜdar – kÜÇÜk Çamlica kÖŞklerİ – su kÖŞkÜ ( aÇik alan buluŞmasi )
saat: 14:00

RAŞİT AVCI
0536 615 41 62

Ebubekir KÜLÜNKOĞLU
0533 487 39 53
 
Cevap: Cumhurİyet Ünİversİtesİ Çevre mÜhendİslİĞİ mezunlar yemeĞİ

Emeklerinize sağlık beyler,
Öğle tarihlerde yapıyorsunuz ki gelemiyoruz hiç. Alacağınız olsun..
 
Cevap: Cumhuriyet Üniversitesi çevre mühendisliği mezunlar yemeği

of ya nasıl geleyim ben oraya şimdi başımı kaşıyacak vaktim yok... :(
Gerçekten de bu sefer daha bir önemli dile kolay onca sene danışmanım olarak kahrımı çekti Orhan hocam.....
 
Cevap: Cumhuriyet Üniversitesi çevre mühendisliği mezunlar yemeği

İş yoğunluğu dolayısıyla katılamayacağız ama katılan herkese selamlar değerli hocamızın ellerinden öpüyorum emeği geçen arkadaşlara teşekkürler herekse selamlar

Salih OCAKTAN
Çevre Mühendisi/İSG C sınıfı uzmanı
ÇİNKOM A.Ş. KAYSERİ
 
Üst