• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Cumhuriyet Üniversitesi

Sivastaydım geçen hafta üni karmakarışık olmuş.Bizim bölüm en son eğitime taşınmıştı.Bu sefer düğün telaşı bölüm ne oldu binayı yıktılar mı bakamadım.yıkıldıysa görmek isterdim :) 2004/2014
 
@İSA_SAHİN teşekkürler zamanında çok ah ettik o binaya.nasıl yıkılır neresine bomba döşemek lazım diye baya mesaimiz vardı.ömrümü yedi ama yanına kalmadı :)

Ergün pehlivan hocamızdan haberi olan var mı rahatsızdı en son
 
Herkese selamlar. 2012 mezunuyum uzatmalı:) öncelikle cumhuriyet üniversitesinin önemli bir özelliğini sizlerle paylaşmak isterim. özel sektörde gerçekten çok önemli bir yere sahibiz. firma sahiplerinin çoğu cumhuriyet üniversitesinden. ayrıca özel sektördeki şirketlerde önemli yerlerde olan mezunlarımız var. Herkese saygılar.
 
Ergün Hoca'nın durumu pek iyi değilmiş duyduğumuz kadarıyla Allah şifasını verir inşallah onun yaşam sevinci herşeyin üstesinden gelir diye düşünüyorum .
 
Sayiter hocayla görüstügümde durumu pek ic acici degil demisti ama uyandiysa Allah cocuklarina bagislasin, insallah iyi olur. :(
 
Arkadaşlar Herkese Merhaba,
Malesef üzücü bir haberi sizlerle paylaşıyorum.
Ergun Pehlivan Hocamız Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah mekanını cennet etsin. İlgili haber linki:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Üst