• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Cumhuriyet Üniversitesi

merhaba arkadaşlar, izmir ve aydın, manisa gibi yakın illerde oturan cumhuriyet üniversitesi çevre mühendisliği bölümü mezunları olarak, mayıs ayı gibi ramazandan önce izmirde tanışma kaynaşma yemeği düzenlemeyi planlıyoruz. şimdilik birkaç kişi katılım var. hatta bu konuda talep olursa her mayıs ayında geleneksel hale gelmesini planlamaktayız. net olarak mekan ve zamanı çoğunluğun müsaitlik durumuna göre karar vereceğiz. amacımız bu bölüm mezunları olarak tanışmak kaynaşmak ve güzel bağlantılar kurarak sürekli iletişim halinde olmak. katılmak isteyenler olursa aşağıda iletişim bilgilerim var. bana ulaşırsınız. katılımın çok olması ümidiyle herkese iyi çalışmalar diliyorum.

Adem TAŞ
0553 281 0746
 
arkadaşlar merhaba. Sivas 2011 mezunuyum. 2007-2011 yılı ders içeriğinin imzalı hali gerekmektedir. bana bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır?
 
Valla Alicim dün eski defterleri karıştırdım biraz okul yıllarına ait ders noları, kitaplar vb. dökümanlar duruyor benim. ders içeriğinin imzalı hali nasıl bişiydiki...:)
 
bende de hala notlar vb. duruyor da bu işlediğimiz derslerin içeriğini gösteren bir belge. Örneğin matematikte kümeler, türev vb. gibi. Öğrenci işleri de bu belgeyi imza atıyor. başka okulda dersleri saydırırken lazım oluyor.
 
Adnan abi emekli olunca tabi arkadaş gelsin alsın derler ? tabi o olsa halleder miydi orası ayrı bir soru işareti?
 
Üst