• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ÇYB Kurma

Ayça Ç

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
20 Nisan 2011
Şehir
İzmir
Firma
Özkan Demir Çelik San. A.Ş.
Can Bey Merhaba,

Aynı vergi numarasına sahip 2 tesisimiz bulunmaktadır. Ana merkez sisteme kayıtlıdır. Diğer tesisi sisteme kayıt yaptırmak ve ÇYB kurmak için uğraşıyoruz.
1. ÇYB kurma adımları içersinde vekaletname dosyasının ekleneceği adımda tesis yetkilisinin vekalet vereceği çevre görevlilieri kısmında hiç kimse gözükmemektedir. Bunun nedeni sanırım tesis yetkilisinin onay vermemesi mi henüz? ayrıca tek bir çevre görevlisi tanıtttım fakat 2. si gireceğim yeri bulamadım. Tesis yetkilisi çevre görevlisine onay verdikten sonra mı diğerini ekleyebileceğim?

2. TABS içinde ana merkezin kullanıcı adı ve şifresi mevcuttur. Diğer tesis içinde ayrı giriş yapmak daha uygun olacaktır. (farklı adres ve UATF ile atıklar gönderilmekte) Bu nedenle tesis eklemeden sonra diğer tesis için TABS a giriş yapabilecek miyim yoksa onun için ayrı şire mi almak gerekiyor.

Yardımınız için şimdiden teşekkürler ve iyi çalışmalar.
 
aynı problemi biz de yaşıyoruz. eklenebilen 1 çevre görevlisine ait sgk bildirgesi Tesis yetkilisine ait e-imza ile imzalanıp onay vermesine rağmen 3 haftadır sistem; işletme yetkilisi tarafından onay bekleyen çevre görevlisi bulunmaktadır uyarısı veriyor. eklenen 1 çevre görevlisinini onaylanma işlemi bitmeden 2. çevre görevlisi eklenemiyor sanırım. Her yolu denedim yine de sonuç alamadım siz bir sonuca vardıysanız paylaşırsanız çok sevinirim.

İyi çalışmalar dilerim.
 
Üst