• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Damacanadan su içmeyin!

Bugün şöyle bir test gördüm ve sizlerle paylaşayım soldaki dışarıdan satın alınan bir su, sağdaki çeşme suyu. Bu ne kadar doğru? Çeşme suyunu içen ve tavsiye edenler, soldaki suyun mineralliği normal ve kir var fakat o kir plastikten kaynaklanıyormuş. Sağdaki de şehir çeşme suyu gördüğünü gibi.

22282

Bu test veya sonuç ne kadar doğru? Bir de test esnasında acayip bir koku çıktı anlamadım nedendir ama ilginçti gerçekten. Bu durumda cam damacana daha sağlıklı oluyor. Çeşme suyu testi gerçekten böyleyse, ne desem bilemedim şimdi. Bu konuyu iyice araştırmak lazım sanırım.
 
Çevre sağlık teknikeri olarak tabiki alkali su
İnsan sağlığı için kullanmamız gereken tek su ALKALİ SU. ALKALİ SUYUN EŞDEĞER OLDUĞU TEK SU ZEMZEM SUYU.
 
Üst