• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

danışmanlık ücret...

ismail tevetoğlu

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
12 Mayıs 2011
merhaba arkadaşlar bir firmaya danışmanlık yaparken kafamıza göre mi ücret belirleyecez yoksa bununla ilgili yayınlanan bir fiyat aralığı varmı?
 
Cevap: danışmanlık ücret...

anladım kötüymüş o zaman halbuki bir fiyat aralığı olsa iyiymiş en azından alt sınır olsa iyi olurdu.Danışmanlık şirketleri çok fazla arttı bu yüzden fiyatın aşağılara düşmesi çok normal gibi duruyor:D
 
Cevap: danışmanlık ücret...

aynen...bikaç firma vardı takip ettiğim yarıştılar aralarında bide işin garip tarafı şu kim ihaleyi alırsa ki çoğu yeri alıyor diğeri bu isimle karşılaşıyor ve ihaleyi alan firmanın arkasından konuşuyor:) sanırım sövüyor:)
 
Cevap: danışmanlık ücret...

Serbest piyasa ekonomisi modeline göre piyasalarda arz talep dengesi ile fiyatlar stabil hale gelmektedir, bir süre sonra gerçekten işini iyi yapanla, bu işleri yapmayan/yapamayan denetimlerde ayrıldığında her şey çok daha iyi olacak burada bütün sorumluluk Çevre ve Şehircilik denetçilerinde,
Sevgi ve Saygılarımla
 
Üst