• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Deneti̇m

A

Anonim (c9d6)

Arkadaşlar merhabalar, bu yıl birleşik denetim kapsamındayız. Çevre yönetimi hizmeti hakkında yönetmelik ek-1 veya ek 2 listeleri doğrultusunda bizler de personel olarak denetleneceğiz. Söz konusu yönetmelik ek 1 listesi birinci maddede çalışma takvimi ile ilgili husus var. (görüntüyü ekledim). Ben ek2 tesisinde tam zamanlı çevre mühendisi olarak çalışıyorum. Aylık takvim hazırlamıyoruz diye biliyorum ama burda neden öyle bir madde var?
 

Ekli dosyalar

  • Ekran görüntüsü 2023-05-23 125049.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-23 125049.png
    111.7 KB · Görüntüleme: 132
Önceki cevapları görüntüle…
Anonim (ebfc)Çevre Yönetimi Hizmetleri hk. Yönetmelik,
Yükümlülükler
Madde 7 - (2) Çevre Yönetim Birimlerinin Yükümlülükleri şunlardır;
a)......
b) Bu maddenin birinci fıkrasında yer alan iş ve işlemlerin yerine getirilmesini sağlamak.
diye devam eder.
Burada atıf yapılan birinci fıkranın
( b) ) bendinde "........ ayrıca aylık çalışma takviminde belirtilen tarihte işletmeye ait o ziyarete ilişkin ön değerlendirmeleri sistem üzerinden kaydetmek.

Kısacası "aylık çalışma takviminde belirtilen tarih" dediği için aylık takvime giriş yapılması gerekir diye anlıyorum.
 
Üst