• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Derin Deniz Deşarjı Difüzör Hesapları

  • Konuyu başlatan Anonim (272b)
  • Başlangıç tarihi
A

Anonim (272b)

Merhaba. Derin Deniz Deşarjı ile ilgili difüzör hesabı yapmam gerekiyor, elimde bir örnek proje var excell tablosu üzerinde hesaplamalar yapılmış ama anlamıyorum. En güzel en açık şekilde anlayabileceğim bir kaynak var mı ? 3 gün önce işe girdim ve bu konuda tecrübesizim nasıl çözücem bilmiyorum.
 
Ben aşağıda linkini verdiğim kitabı kullanıyorum. Üniversitedeki hocamız bu kitabı önermişti. Anlatımından da memnunum. Zaten lisans derslerinizden birisi Denize Deşarj Yapılarıdır büyük ihtimalle. Bu kitap ile konuları tekrar pekiştirirsiniz.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Üst