• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Derin Deniz Deşarjı

S

Silinmiş üye 37944

İyi Günler Arkadaşlar,

Soğutma Suyu Derin Deniz Deşarjı Tesisi Projesi için EK-4B'de hazırlama esasları belirtilen madde 4.1.7 Deşarj Borusu Birim Boy Ağırlığının Hesabı ile alakalı gerekli dokümanları nereden bulabilirim ? Elinde bulunan paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.
 
Merhaba,
Ayrı tablolara tabi (Ek.7.1.A ve Osmos çıkış suyu (SKKY 20.7)) iki farklı atıksu, deşarj öncesi tek bir tankta toplanarak deşarj edilebilir mi?Edilebilir diyen arkadaşlar için, izlemesi nasıl yapılacak? Numune nereden alınacak? Toplama tankından alsalar hangi parametrelere bakılır? Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler
 
Üst