• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ders notları istekleriniz

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiştir.
katı atık yönetimi ders notlarım mevcut fakat bilgisayar ortamında değil :(
bizim ders notlarımız çıktı olarak veriliyor ne yazıkki :(
 
@gözde yaşar

Gözde hanım, selamlar,

yüksek lisans dersleri adı altında bir bölüm olmadığı için, bazı spesifik konuları ders notları kısmına eklemeye çalışıyorum ben de. ders seçimleri konusunda yardımcı olması açısından, belki faydası dokunacak şeyler yakalayabilirsiniz :) iyi günler diliyorum.
 
arıtma çamurlarının stabilizasyon yöntemlerinden klor oksidasyonu,kireç stabilizasyonu,ısıl işlem,anaerobik çürütme,aerobik çürütme ve kompostlaştırmanın dışında başka stabilizasyon yöntemleri var mı? Ya da bu yöntemlerde genel bilgilerden ayrı yeni bilgiler var mı?
 
MRB ArKaDaŞLaR;
ENDÜSTRİYEL KİRLİLİK KONTROLÜ ile ilgili ders notu (veya sunum fark etmez) olan var mı? 2 gün sonra sınavım var(ders çalışmayı her öğrencinin tabiyatında olan son günlere bırakma anlayışından hareketle acil yardımlarınızı bekliyorum. )
ŞİMDİDEN TEŞK EDERİM :))
 
@mehmet_3501
 

Ekli dosyalar

  • EKK DERS NOTLARI.doc
    421.5 KB · Görüntüleme: 929
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
nihal*nihal* Ben Sinem Şenol Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisiyim. Endüstriyel Kirlenme Kontrolü dersi kapsamında Gıda endüstrisi başlığı altında “Makarna Üretimi ve Çevresel Etkileri” üzerine bir çalışma yapıyoruz. Firmalar maalesef ki bilgi vermiyorlar bu konuda daha önce yapılmış olan bir çalışma hakkında bilginiz var mı ya da bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
 
İstatistik ve Termodinamik vize sorularını rica ederim. Şimdiden teşekkürler.
 
ekoloji ders notları
 

Ekli dosyalar

  • ÇM 213 _____. Ders Su Kaynakları Ekolojisi.ppt
    647 KB · Görüntüleme: 372
  • ÇM 213 2. Ders Temel Ekolojik Kavramlar.ppt
    5 MB · Görüntüleme: 376
  • ÇM 213 3. Ders Çevre Kirliliği Sorunu ve Ekolojik Sonuçları.ppt
    1.5 MB · Görüntüleme: 323
  • ÇM 213 _____. Ders Su Kaynakları Ekolojisi.ppt
    647 KB · Görüntüleme: 288
  • ÇM 213 2. Ders Temel Ekolojik Kavramlar.ppt
    5 MB · Görüntüleme: 319
  • ÇM 213 3. Ders Çevre Kirliliği Sorunu ve Ekolojik Sonuçları.ppt
    1.5 MB · Görüntüleme: 262
Üst