• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Devlet su işleri buro stajı defteri

Ahmet KANAT

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
4 Temmuz 2017
Firma
Ankara
arkadaşlar merhaba.DSİ genel müdürlüğünde staj yapıyorum.proje inceliyorum.deftere nasıl yazacam bilmiyorum.yardım rica ediyorum
 
Ilk önce kurum tanıtımı yapacam.Sonra ki sayfaları nasıl dolduracak.mesala planlama dairesine gelen Master planları sonra projeler nasıl yazacam.Bu konuda yardım rica ediyorum sizden
 
aslında foto çeke çeke altına açıklama yaparak izlemişim bu şekilde mail adresinizi alabilir miyim örnek aldığım vardı zamanında onu gönderiyim daha iyi olacaktır size ..
 
Üst