• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Dgs deü çevre mühendisliği 2016

melike can

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
30 Eylül 2016
Firma
t.k.i. ege linyitleri müessese md.
SELAM ARKADAŞLAR . 2016 DGS İLE DOKUZ EYLÜLÜ KAZANDIM.YARIN KAYIT YAPTIRMAYA GİDİCEM.BENİM GİBİ KAZANAN VE OKUYAN YADA MEZUN ARKADAŞLAR VAR MI? AYNI ZAMANDA KAMUDA MEMUR OLARAK ÇALIŞIYORUM.ZOR MUDUR, DEVAM MECBURİYETİ ,DERS NOTLARI VS. HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM.
 
Ben ordan mezunum Allah kolaylık versin amin :)) Devam zorunluluğu var ders notu konusunda sıkıntı olmaz bütün notları okulun fotokopicisinde bulunur.
 
Amin teşekkür ederim de çok mu katılar :oops: alacağım dersler çakışıcak büyük ihtimal zaten malum olaylar yüzünden sınav ertelendi geç belli oldu , haliyle vize zamanı geldi.Hocaların huyu suyu nasıldır biraz tüyo verir misin?:hhhhhh:
 
@melike can Hocaları genel olarak iyidir katı huylu bir iki tane var.Katı Atıklar dersi var ona dikkat et derim. Anlatılan bişey yok ama istenen çok şey var :). Çok proje ödevi oluyor faydasını görürsün. Kampüsünden bişey bekleme. Ben geçen sene mezun oldum. Bir aktivite merkezi yapıldı içinde cafe falan var o kadar onun dışında bişey yok. Tınaztepe Kampüsün adı başımızın belasıydı. Şimdi daha kalabalık olmuştur. Yerleşkede otobüsler var tıklım tıklım oluyor. Allah kolaylık versin.
 
Yalnız benim şuan çalışıyor olmak gibi sorunum vat yani sorun değil şükür işim varda devlet memuruyum.yani sürekli okula gidemicem ayrıca dgs ile kazandım yani zorlu bir intibak yılı beni bekliyor.arabamla somadan ara ara gidicem artık.1 ve 2 den ders vericekler.ders programım belli olmadı henüz.son olaylardan dolayı sınav da belli olmasıda derken geçe kaldık.okullar başladı biz daha yeni kayıt olduk.gerekirse tüm hocalarla konusıcam devamsızlıkda biraz esnek olmaları için yalvarıcam hatta çünkğ bitirmek istiyorum.umarım yardımcı olurlar

Bana eğer saklıyorsan 1 ve 2 sınıf notlarından paylaşırsan çok sevinirim.
 
@melike can 1 ve 2 yi bulabilirsem atarım 3 ve 4 ün çoğunun notları var. İstersen veririm onları. Bazı hocalar esneklik sağlıyorlar da kimisi pek oralı olmuyor. Ama yapabilirsen yerine imza atacak birilerini bul en kötü öyle halledersin :)

Mailini verirsen oraya atarım notları.
 
Teşekkür ederim gönderebilirsen hepsinden sevinirim.sadece serpil hocayla görüşebildim ayaküstü ama devam zorunluğu var dedi.bölüm bşk.tolga hocayla da görüşücem. chemist_melos@hotmail.com
Mail adresim.başka bilmem gereken bişi var mı.mesela hangi derslere devam etmeden sırf kitap vs den çalışarak geçebilirim.1 ve 2 r sınıftan?yada 3. 1 ve 2 de hangilerinde zorlandın? Mailden de yazabilirsin.kusura bakma çok soru sordum ama durumum bu işte

:(:)
 
Ben mailden gerekli bilgileri yollarım. Şimdi işte olduğum için vakit bulamıyorum. Benim de DGS li arkadaşlarım vardı üni deyken. Halinizi anlıyorum. Tolga hoca iyidir ama makara adamdır. Yalnız devam zorunluluğu ister dersinde bilginiz olsun :)
 
Ah bende istiyorum sürekli devam etmek ama biraz da beni anlasalar:kötü: umarım o arkadaşın geçip mezun olmuştur.tekrar ilgine teşekkür ederim kolay gelsin :harika::blush:
 
Abdurrahman Hoca devamsızlıkları çok önemserdi, belki tolga hoca da önemsiyordu hatırlamıyorum çok iyi ama diğer hocalar çok önemsemiyordu devamsızlıkları hatırladığım kadarıyla @melike can
 
@melike can Kusura bakma işlerden dolayı vakit bulamadım göndercektim notları Hangi dersler varsa elimde olanları yollarım. Yardımcı olurum sıkıntıyok :)
 
Üst